reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Judyś-super zdjęcia:-)

Za Monie i Lori kciuki zaciśnięte
Galaxia- a ja którą masz wizytę tego 25?Ja na 17.30 chyba jajo zniosę do tego czasu.Jestem i tak do tyłu ja dopiero przezierność robię, gdzie tam odkrywanie co między nóżkami

reklama
Galaxia-mój specjalnie wolne bierze :-) Przeważnie chodzimy w soboty ale teraz gin woli poniedziałek.Niby 3 dni później ale ma to w badaniu znaczenie.

gratuluję udanych wizyt!

Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze.

Ja chodzę sama, no ale przy 3cim dzidziolku to chyba nic nadzwyczajnego;-) Może na połówkowe mój B się wybierze, no i rodzić będziemy razem.

jestem :-D:-D:-D

wszystko ok, dzidzia zdrowa !!! :):) termin zgodny z OM więc muszę zmienić suwaczek to już 12 tydzień i 6 dzień :) jestem bardzo szczęśliwa :) płeć jak to powiedział chłopiec, procentowość tak jak wróżenie z fusów :) ale ja tam czuję że za jakiś czas się potwierdzi !!! :) jestem mega szczęśliwa lalala :)

mama2009-super że wizyta tak Cię uskrzydliła:-) Zostawiłaś mnie nieco z tyłu teraz.
annaoj-ja też mojego obowiązkowo zabieram na porodówkę chociaż na pewno będzie trzeba zaangażować kogoś do opieki nad Amelią a to nie zawsze może się udać.

Ja też chodzę sama na badania i do lekarza - mąż mnie tylko podwozi i zajmuje się Adaśkiem w tym czasie :-)
Chciałam na badanie w 12tc i połówkowe wziąć go z sobą, ale możliwe było tylko w godzinach jego pracy, więc się specjalnie nie zwalniał.
Dziś mam wizytę - ciekawe czy zobaczę maluszka :-)

reklama
ja pisze bo mam maly problemik... weslog om 6.12.2012 jestem w 13-14 tyg. 3 dni temu bylam na usg ktore pokazuje 8 tydz... to moj pierwszy taki przypadek w poprzednich ciazach wszystko sie zgadzalo. co radzicie?

Do góry