reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT:))) Pięknych zdjęć i szalonych brzuszkowych lokatorów :-D
Cały czas się zastanawiam, czy wrzucić tu zdjęcie z USG, o nie mam takiego na którym widać całego dzidziusi...
Ja czekam do 26... chyba nie doczekam :no:

suuuuuuuuuuuuuper foteczki dzieciaczkow!!!!! ja swoje ostanie usg mialam w 7 tygodniu teraz musze czekac do 25 marca czyli 7 po:) czyli bede w kolo15 tygodniu i mamy nadzieje poznac plec dziolka:):):):);-)

super czyta sie dobre wiesci!
monia i lori - trzymam kciuki, jutro czekam na info!
ja z love 19/03 dopiero....

HejkaJakie piękne fotki, fajnie że już się dzieciątka z płcią odkrywają... Ja wciąż się zastanawiam jak mojego M namówic żeby nie poznawac płci do porodu :p ciężko będzie bo młody ciągle napiera, rodzinka się dopytuje, mnie to tam rodzina aż tak nie obchodzi że chcą wiedziec, ale M to tak na córe czeka że nie odpuści chyba, bo to by w sumie księżniczka mała by była w rodzinie... Oczywiście trzymam kciuki z kolejne wizyty

reklama
mika super info :tak: Gratuluje :blink:
Lori oczywiście trzymam kciuki z całej siły za Was ;-)

Judyś pokaż szkrabka :) Każde nowe foto to dla Nas radość:-D
e-de a nam jeszcze tydzień cały został ,odliczamy dni ;-)
na którą godz. masz ginka ? Ja na 11.00
a jutro na 7.00 jade na krew i siuśki.

Do góry