reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

perfect - a to było twoje pierwsze usg? bo może źle liczysz om, może po prostu zaszłaś w ciąże później? co Ci powiedział lekarz?

bachucha
- kciuki za wizyte zaciśnięte &&&&&&&&&&

mama - świetnie :) aaaah jak się ciesze :) masz jakieś zdjęcia twojego synusia? :)

Ostatnia edycja:
reklama
perfect-może do zapłodnienia doszło później.Ja w obu ciążach miałam przeliczaną datę OM na teoretyczną bo inaczej błędy się robiły.Ale 5 tyg różnicy to trochę sporo.

NO to ja tez juz po wizycie, wszystko bardzo dobrze! Malutkie wieksze az o tydzien niz data z OM, przesuneli mi termin na 19/09/13 ale jeszcze nie zmieniam mojego suwaczka. Dzieciaczek dlugi na 6.5 cm, ruszal sie jak szalony, ja nie moglam patrzec na monitor bo sie za bardzo smialam i babka nie mogla wszystkiego pomierzyc. Teraz mysle nad UsG 3D, ale ze w polsce bede albo w 15 tyg albo w 25, to nie jestem pewna kiedy lepiej. Teraz padam, ale to chyba od tych dzisiejszych wrazen!

A oto zdjecie! Patrzcie jakie ma dlugie nogi!!!!

[COLOR=

aussie u mnie termin też 19.09 i długość dzidzi taka sama :) gratuluję :))))

ja zaraz zmienię suwaczek żeby było tak jak według OM :)

Gratuluje cudnych wieści i zdrowych bobasków :-)
Czekamy na foto kruszynek..:elvis:

Aussie,mama macie terminy na moje urodziny ,ale bym miała niespodzianke:tak:

Aussie myśle ,że lepiej 3D w 25tc ja miałam w 23 tc i było wszystko pięknie widać a w 15 to jeszcze za wcześnie .
Teraz ide też w 23 tc :)
ps . dodane przez Ciebie zdjęcie jest nie widoczne :(

reklama
Do góry