reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

My zamiast się ciszyć zimą,śniegiem i urlopowaniem to chorujemy. W poniedziałek byłam u lekarza z córcią-zapalenie oskrzeli,ja od poniedziałku przez 3 dni leżałam w łóżku-grypa,Adaśko był dzielny i się trzymał ale do czasu. Dziś byliśmy u lekarza,strasznie kaszle,ma czerwone gardło,też się biedny rozchorował :( Tak więc mamy szpital w domu. Ale u niego jak na razie bez antybiotyku,3 syropy i tantum verde w sprayu.
Przy okazji został zważony i pomierzony. Waga 8355,wzrost 73cm,obwód główki 44cm.

reklama
Azula juz bylo wczesnej o tej suchej skorze :) maja maja :) dziewczyny jakas masc radzily nawet!
Masc Hudsalva firmy hudosil :)

Jeanta ja nie siedzę tak regularnie na wszystkich wątkach mi lekarka kazała tą z witaminą A i zobaczę ale dzięki za radę:tak:

reklama
Do góry