reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
my dziś na kontroli plus szczepienie...dzieciątko żelazowo ok ale niestety wagowo do swojego wieku masakra...mierzy 67cm a waży 6kg .Przybrała od ostaniej wizyty miesiąc temu 500g i to jest ok ale ogólnie waży za mało.. wg lekarki powinna minimalnie ważyć 6.900kg;/ A optymalnie do swojego wzrostu i wieku powinna ważyć 7800kg. Co dwa tygodnie mamy przychodzić na ważenie i tuczyć heh tylko teraz mamy mały problemos- idzie nam 1 górna i nie ma bola żeby nam dużo zjadla...eh nie wiem co to będzie..jednak to moja myszka jest najdrobniejsza z dzieciaczków z forum..Oprócz tego mamy kwasochłonne podwyższone nadal....dostaliśmy skierowanie na badanie kału na obecność pasożytów i to mnie przeraża oraz do laryngologa bo mała czasem dociska prawe uszko do ramionka ...pożyjemy zobaczymy...trzymam kciuki za wszystkich chorowitków&&&&&&&&&&&&&&&&

Aga synuś z niezłą wagą:tak:Aksmobulka ale dłuższa jest od Amelki:tak:nie martw się ja się nie martwię ostatnio moja siostra dzwoniła i córka jej koleżanki ma Paulinkę teraz kończy ro k i waż 8 kg .Oliwka jest śliczna pięknie sięr ozwija ,a że chce być drobinka no cóż ,a jak oni by te siatki centylowe tworzyli gdyby nie nasze drobinki;-):-)

to jeszcze tylko tu wspomnę.
dzisiejsza wizyta u pediatry skończyła się skierowaniem Młodego na morfologię, bo przybrał całe 240g!!!!!!! w ciągu prawie 2 msc.:eek:
jutro z rana mamy badanie.
zobaczymy po wynikach i konsultacji z lekarzem. :-(

reklama
Do góry