reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

nuta on w dwa miesiace przytył te 600 g ,;-)no ja mam nadzieje ze mu ten antybiotyk pomoże i bedzie dobrze wiec jestem dobrej mysli . dobrze ze u was sie nie skonczyło szpitalem :tak:

reklama
A to widzisz źle doczytałam ale to i tak ładnie waży bo Hania idzie malutko wagowo ostatnio 7,5 ważyła a jak się spytałam lekarki czy ona nie za mało przybiera to mi się spytała czy ona jest ruchliwym dzieckiem a ja na to że tak i to bardzo i tu jest odpowiedź bo to co zje to ładnie spala mam nadzieje że jej tak zostanie.

To dużo zdrówka dla Kubusia niech mu antybiotyk pomoże
Całe szczęście że obyło się bez szpitala a było blisko a jak mi lekarka o tym szpitalu powiedziała to aż mi się nogi ugięły i słabo mi się zrobiło ale broniłyśmy się nogami i rękami i się udało ale jej w oskrzelach to aż grało a słychać to było a kaszel to straszny miała ale poza tym nie była marudna ładnie jadła kupki też ładne to też się lekarka dziwiła że takie chore a tak radosne dziecko ale Hancia z natury jest bardzo pogodnym dzieckiem i uśmiech ma od ucha do ucha.A co jest najlepsze że jakoś wcześnie co do inhalacji nie byłam przekonana a teraz to każdemu polecam bo warto.

she ja kupowałam też na szybko w aptece i brałam jaki mieli w rozsądnej cenie.Ja mam taki
Inhalator kompresorowo-tłokowy Diagnostic Econstellation | Sprzęt medyczny \ Inhalatory | www.aptekamax24.pl
i jest w miarę dobry, głośny ale te strasznie drogie też są głośne ,ma maseczkę dla dorosłych i małych dzieci, w niektórych inhalatorach jest też w zestawie smoczek ale jak dziecko nie toleruje smoczka albo lubi jeden rodzaj tak jak Hania tylko Lovi to odpada ale takie to widziałam już po 200 zł ale jak bym miała czas na zakup to bym kupiła ten
INHALATOR PHILIPS FAMILY + maseczka dla niemowląt (2866343128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo jest naprawdę świetny i polecany

Owszem przydatna rzecz... gdyby taki sprzęt był u mnie w domu to nie musiałabym przez 2 lata codziennie chodzić na inhalacje :p za młodu. Na razie służyć nam bedzie inhalator od tesciowej a jak ten się zniszczy to kupię od razu nowy dla nas. Przyda sie przede wszystkim mi.

reklama
Do góry