reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

jutro ide z mlodym do lekarza....kataru juz niet za to kaszel-mokry...bidulek-zastanawiam sie czy cos zle nie robie- moze jednak za cieplo ubieram a moze za zimno? to juz drugi raz jak ma kaszel:-(

reklama
U nas katar a przez to i trochę kaszlu, bo katarek wodnisty i spływa do gardełka. Na razie robimy inhalacje, smarujemy maścią majerankową, oklepujemy plecki i chyba jest trochę lepiej. Katar 2 dzień męczy. W nocy Ula spała głównie w wózku.

no i moj ma zapalenie oskrzeli :-( inhalacje co 4ry godzine- jak sie pogorszy to do szpitala- masakra :-( gwizdze mu ze hej- a dopiero od wczoraj ma kaszel!:szok:

katasza on juz nie ma katarku- tylko ten kaszel i to taki okropny ze mi sie przez niego budzil w nocy i dusil bo nie mogl odkaszlnac- wiec go bralam i stukalam w plecy i mi sie wybudzal i nie mogl potem zasnac- no mowie wam masakra- mam nadzieje ze szybko minie.

andav :((( Łacze sie w bolu... Mia dopiero co miala infekcje gardla (2 tyg temu) a dzis obudzila sie z kaszelkiem, katarem i goraczka..kaszel ustepuje po wyczyszczeniu nosa. Wykoncze sie :(((((
Smaruje ja Vick dla dzieci, mascia majerankowa, psikam do gardla Tantum Verde i mam nadzieje, ze przejdzie..

Moj juz jakby troszke lepiej- znaczy w nocy nie dusil mi sie kaszlem- ale dalej mu gra w plucach chyba cala orkiestra- musze go wykurowac bo kurczaki w poniedzialek chcielismy sie wybrac w mini urlop na pd de.

reklama
Odebrałam wczoraj wyniki z posiewu wynik ujemny.Poszłam zaraz do lekarki ale ona chora na L$ więc znajome pielęgniarki powiedziały ,że to super ,że nie ma żadnych bakterii i wynik mam pokazać lekarce przy szczepieniu tzn 20 listopada.:-)

Do góry