reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ciesze się azula
she_84
Fanka BB :)
my po dzisiejszym szczepieniu. Stas wazy 7300 ale z przepelnionym papmpersem. wg mojej wagi bylo kilka dni temu 6900, wiec obstawiam 7000. ogolnie maly byl bardzo dzielny, skrzywil sie troche przy wkluciu ale smial sie po chwili.
w poczekalni podrywal kolezanke starsza miesiac, chcial jej buta zabrac a byl tam tez chlopiec dwumiesieczny z wlosami dluzszymi od Gabrysia Yolanty ;-) i jeden bobas miesiac mlodszy od mojego wazacy 9kg. to by bylo na tyle bo zaczyna sie maruda
w poczekalni podrywal kolezanke starsza miesiac, chcial jej buta zabrac a byl tam tez chlopiec dwumiesieczny z wlosami dluzszymi od Gabrysia Yolanty ;-) i jeden bobas miesiac mlodszy od mojego wazacy 9kg. to by bylo na tyle bo zaczyna sie maruda
Kurcze a ja jak tak czytam wagi waszych dzieci to jestem zalamana.Zwazylam dzisiaj moja kluche na domowej wadze i pkazala 10 kg.W sumie to mala ona nie jest bo wedlug mojej miary ma 74 cm co by sie zgadzalo z dlugoscia ubran ale ta waga...Malo je bo tylko ok 5 butelek mleka tak po okolo 150 ml...na sniadanie jakies owoce z kasza lub jogurtem sloiczkowym i obiadek.Niczym ja nie dokarmiam a wszystko co jej daje ze sloika jest bez cukru.Dzisiaj dostalam kilka kartonw slicznych rzeczy na lato w rozmiarze 92 i obawiam sie ze ich nie zdazy zalozyc.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
suse nie przejmuj sie moja ma też 74cm i około 9-9,5 kg ;-)
są drobne dzieci i te takie większe i jedzenie tu nie ma nic do rzeczy bo np.Laura dalej pije tylko 120ml mleka
są drobne dzieci i te takie większe i jedzenie tu nie ma nic do rzeczy bo np.Laura dalej pije tylko 120ml mleka
natalka1704
Suse jesli nie wychodzi po za centyl to nie ma sie czym przejowac sa dzieci wyższe ,niższe, które więcej waża....nie ma co porównywać dzieci bo kazdy rosnie w swoim tempie i sie inaczej rozwija ;-) mysle ze jakby bylo cos nie tak do pediatra by ci powiedzial ;-)
reklama
she_84
suse, mysle ze nie masz sie czym przejmowac. kazde dziecko jest inne. moj taka chudzinka po tatusiu. pisalam ze w przychodni byl chlopczyk rowny miesiac mlodszy od Staska i wazyl 9kg!
zapomnailam napisac ze maly ma wg pomiarow pielegniarki 70cm.
zapomnailam napisac ze maly ma wg pomiarow pielegniarki 70cm.