reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

My dzis niespodziewana wizyta u lekarza... mały znów dostał ogromnego odczynu po szczepieniu. Kolejne szczepienia będzie miał wykonywane specjalnymi szczepionkami... Teraz pozostaje mi obserwacja i sprawdzanie czy nie ropieje mu ten odczyn... I mam pozwolenie na środki przeciwbólowe, nabierający ropień przecież okrutnie boli...

reklama
Kugela no to ja się nie dziwię,że Ty taka przeciwna rozszerzaniu diety do tych 6 miesięcy cyc i jedynie cyc:tak::-).

bo ja len jestem, azula ;-) A "ciemna" strona tego (.)(.) procederu jest taka, ze od miesiaca ssak nie chce spac beze mnie - wybudza sie nawet, gdy wstaje do WC (malz go nie wybudza, wiec to nie o halas czy "wibracje materaca" chodzi) - zaawansowany cycoholizm :-p:-D

kugela, u mnie to samo, moj tez nadal niewyleczony z cycoholizmu chociaz mysle ze jest w mniej zaawansowanej fazie niz Twoj ;-)mimo tego ze nasza dieta jest rozszerzona to widze ze teskni za cycusiem jak za dlugo nie dostaje :-) no i w nocy budzi sie przewaznie nie z glodu tylko zeby sobie pociumkac :-) ostatnio kilka razy zdarzylo mi sie z nim spac i za kazdym razem to on praktycznie nie wypuszcza dydusia z buzi :-)
i gratuluje wagi Twojego Maluszka tylko cycowego, u nas jakies 2kg mniej :-)

Ja sie nie bede wychylac z moja pulpetka bo szczepienia i przeglad mamy za 11 dni ale ostatnio w ciuszkach i pod wieczor wazyla 9700 a ciuchy na 80 juz wkladam.Ja to bede miala modelke albo koszykarke...po tatusia 196cm

Suse,jedyne co mi przychodzi na myśl to WOW!

Kugela, moja dwa tygodnie temu ważyła 8kg, myślę że teraz z 8300 bo ostatnio coś mniej przybiera.

A ja tam kocham cycowanie, i nie przeszkadza miw stawanie w nocy, fakt czasami jestem padnięta i chciałabym przespać noc, ale to nocne karmienie daje mi bardzo dużo radości i satysfakcji!

Mój mały (?) też już ponad 8kg spokojnie ma. I też praktycznie na cycu, raz dziennie insze jedzonko dostaje, bo właśnie jak do 8 dobił to za wolno. Więc dołączam się do mam ciężarków ;-)

jestem pod wrażeniem ile wasze dzieciaczki ważą:shocked2::-) mój nie wiem ile dokładnie ale 8kg na pewno jeszcze nie przekroczył.
Mojej koleżanki mała skończyła we wrześniu rok a ma dopiero 10kg teraz:tak:

reklama
Do góry