Flaurka
Fanka BB :)
I bardzo dobrze Katasza - bedzie drobna kobietka i bedzie z tego powodu zadowolona Nie jest sympatycznie byc najwiekszą i najwyzszą w klasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Flaurka - no juz nie przesadzaj, ze facet 182 cm musi zadzierac glowe To zupelnie normalny wzrost faceta z naszego pokolenia w PL czy DE (pokolenie naszych rodzicow bylo zazwyczaj nizsze niz nasze).
Nie wiem po kim nasz tak rosnie, bo my obydwoje sredni, tzn. ja 167 a malz 181 (Flaurka ), co moim zdaniem jest przecietne. Z figury, gdyby nie moje ciazowe kilogramy, tez jestesmy przecietnie szczupli. Ja mialam okres w SP kiedy bylam jedna z najwyzszych (5-6 klasa) i kompletnie mi to nie przeszkadzalo
....
Mysio: &&& zeby Hubertowi szybko sie poprawilo
jej maz ma tylko 182, jest jednym z najwyższych ludzi w swojej pracy a w Polsce musi zadzierac glowę by z ludxmi porozmawiać;)