reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Laura tez jest wczesniakiem i miała dwa krwiaki w głowie a skierowania nie dostaliśmy:-( powinnam sie upomniec?
suzi1
Kocham Cię synuś
Pieszczoszka ja bym sie upomniała ze szpitala dostalismy takie zalecenie a nasz pediatra wypisal nam skierowanie pierwsza konsultacje mielismy w szpitalu potem tak jak As pisze ok 3/4 tyg a teraz po ok 3 miesiacach wizyta kontrolna
anik.
Mama Krzysia :)
Rozumiem, że taka wizyta dotyczy tylko wcześniaczków? Suzi- super, że jest ok, może te ćwiczenia wyciszą Aliego... Ja bym chciała nauczyć się wyciszać Krzysia przed snem - a w zasadzie wyciszać jego rączki
suzi1
Kocham Cię synuś
Anik i wlasnie o to chodzi Bo rozluznienie= wyciszenieRozumiem, że taka wizyta dotyczy tylko wcześniaczków? Suzi- super, że jest ok, może te ćwiczenia wyciszą Aliego... Ja bym chciała nauczyć się wyciszać Krzysia przed snem - a w zasadzie wyciszać jego rączki
suzi super że jest ok. a to podnoszenie główki to mówisz za wcześnie moja młoda tez najchętniej by już siedizała głowe trzyma sztywno jak ją ciagne za rączki to też ją trzyma sztywno do siadu wczoraj pare razy ją podciągnełam ( sama sygnalizuje ze chce leżac na podusi na plecach podnosi głowe tak z 8-10 cm)zachwycona nie ma co hjak siada głowa jej się nie telepie chyba że się zmęczy ale jak przestałam bo nie chciałam za dużo to był taki ryk że musiałam uspokajać dobre 10 minut. Zabawek z brzucha to mogę zapomnieć żeby sięgała nienawidzi leżenia na brzuchu a co dopiero mowa o zabawkach za to leząc na plecach łapie. Myślisz żeby nie pozwalać jej na podnoszenie się do góry ?
A my po szczepieniu Młoda bardzo dzielnie je zniosła, może dlatego, że jak ją kłuli to była zajęta ssaniem cyca Ula waży już 5600 i 60 cm (wydaje mi się, że jakby się "wyciągnęła" to 62 by było) i ogólnie jest ok. Zobaczymy jak dalej.
reklama
andav
Fanka BB :)
My tez po szczepieniu- mlody plakal niesamowicie, boi sie obcych- wasze tez juz reaguja placzem na obcych???- i pediatra sie smiala ze trafil mi sie bardzo wrazliwy chlopak- spocone stopki i raczki- a tak jest wszystko w porzadku- waga 6500, 62cm- czyli waga urodzeniowa 3020 podwojona :-)