reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

Kilolek, ja juz chciałam Ci proponować zamianę na dzieci, bo z moim histerykiem można oszaleć w tym tygodniu, a tu problem jednak masz - oby sie wyjasniło dobrze a młoda niech nie przesadza z tym dbaniem o linię - na odchudzanie bedzie miała całe dorosłe zycie, jak my wszystkie - na razie może się tuczyć ile wlezie.

reklama
Gdzie jest moderator?? :-D
A w temacie- u nas dalej kaszelek ale tylko przy zmianie pozycji- jak ją noszę a potem położę na łóżku to kaszle. Pewnie ślina spływa do gardła i od tego. Tym bardziej, że w piątek i w poniedziałek oglądało ją dwóch różnych lekarzy.

My po szczepieniu... Cóż, nie obyło się bez płaczu, teraz Mały śpi - ominął jedną porcję mleczka, ale nic mu się nie stanie - może to i lepiej, bo po ostatniej szczepionce lekko go przegoniło. Waga 5940, osłuchowo czysto... Ogólnie wszystko ok, za miesiąc mamy powoli zacząć rozszerzać dietę wg pani dr. I to by było na tyle... a "chrypka" to najpewniej wiotkość mięśni krtani.

Mała ma infekcje gardla, ma cale zaczerwienione lekarka kaze dac tantum werde w plynie tzn mamy wlac w kieliszek troche plynu i zamoczyc smoka i tak ze 3 razy jej dac dwa razy dziennie oraz witamine C do herbatki lub wody. Osłuchowo jest czysciutka, nosek rowniez czyli chyba areagowalismy w pore. NAjlepsze z tego wszystkiego jest to ze temp minela i czolo zimne :) mala sie troche uspokoila i wyciszyla. Ciesze sie ze poszlismy bo weekend przed nami a roznie to mogloby byc. Zapobiegawczo dostanie czopek na noc z paracetamolem.

No i my też chorzy. Wszyscy troje. Zapalenie gardła wszyscy. Mały dostał antybiotyk i smectę na biegunkę (dziś rano walnął kupala z większą ilością śluzu niż kupy :/). Ja też czuję się jak zwłoki, paracetamol i tymianek z podbiałem, mam nadzieję, że mnie postawi na nogi.

reklama
Do góry