reklama
Azula,właściwie Ninka przybiera trochę szybciej na wadze niż Amelka, urodziła się z wagą 4000g, wyszła ze szpitala 3800 a teraz to tak jak widać 6930g, jest co nosić, ale się cieszę, że przybiera i że jest zdrowa. Wszyscy mówią, że wygląda na 4 miesiące. Na zamkniętym dodałam zdjęcia, można ocenić
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
annte mojej tez daja 4 miechy bo duza jest i dosc długa...
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Azula nasze maluchy urodzone w tym samym dniu i o podobnej wadze Mikołajek miał 2660, a przy wyjściu 2470.. Teraz ma 5150
Mysiochomis
:*
Dziś postanowiłam się przejść na pogotowie z Gabrysiem. Jego rączka wygląda coraz gorzej, maść ichtiolowa praktycznie nie pomaga, ropa dalej schodzi. Lekarka stwierdziła że nigdy nie widziała takiego czegoś po szczepieniu na tężec i krztusiec i powiedziała że to ewidentnie jest źle wykonany zastrzyk w niesterylnych warunkach. Jutro idę do pediatry po skierowanie do chirurga bo prawdopodobnie będzie trzeba to naciąć.
Brawo więc dla pani pielęgniarki i zachowaniu środków sanitarnych podczas zabiegu... Teraz Gabryś będzie rósł z blizną albo po nacięciu albo po tez zababranej ranie.
Dziś jeszcze ważyłam się z małym Ja-> 49,1 kg Gabriel-> 5,7kg przepisowo tyje 300g na tydzień. Mój mały gruby mutant
Brawo więc dla pani pielęgniarki i zachowaniu środków sanitarnych podczas zabiegu... Teraz Gabryś będzie rósł z blizną albo po nacięciu albo po tez zababranej ranie.
Dziś jeszcze ważyłam się z małym Ja-> 49,1 kg Gabriel-> 5,7kg przepisowo tyje 300g na tydzień. Mój mały gruby mutant
Mysio kurecze powiem ci ze jestem w szoku ze przy takim malym bobasku nie zachowali ostroznosci i sterylosci. Wiadomo ze w razie czego malemu dziecku nie mozna podac wiekszosci lekow to tym bardziej powinni byc wyczuleni na takie sytuacje. Co zamierzasz teraz zrobic? Czy te szczepienia wykonwywalas w tym samym miejscu gdzie przyjmuje pediatra Gabrysia? Ciekawa jestem co jutro lekarz powie na ta "brzydka" zmiane na skorze. Az mi go szkoda bo sie dziecie nacierpi :---(
a jeszcze mam pytanko, powiedz mi ile ty masz wzrostu przy tej wadze?
a jeszcze mam pytanko, powiedz mi ile ty masz wzrostu przy tej wadze?
Mysiochomis
:*
Olisiu jesli chodzi o to szczepienie to mam zamiar pokazać pani wykonującej jakie są skutki nietrzymania higieny rąk w pracy i wyrazić opinię u szefostwa na temat tego że w ciągu okresu szczepień w przychodni jest jedna pani która zajmuje sie rejestracją, szczepieniem i latanie do nieporadnej pani doktor która wagi nie umie obsługiwać... I tak własnie to się kończy. Pediatra Gabrysia jest właśnie z tej przychodni dlatego też się cieszę. Ona konkretna babka jest i wymuszę u niej reprymendę dla pielęgniary...
Dobrze że mały nie ma temperatury bo by musiał brać antybiotyk.
Jeśli chodzi o mój wzrost to mam 160cm czyli ważę prawidłowo. Nie zmienia to faktu że przy tej wadze nie mam tyłka, ud, łydek i wystają mi wszystkie elementy kostne. Jestem jak chodząca kostucha...
Dobrze że mały nie ma temperatury bo by musiał brać antybiotyk.
Jeśli chodzi o mój wzrost to mam 160cm czyli ważę prawidłowo. Nie zmienia to faktu że przy tej wadze nie mam tyłka, ud, łydek i wystają mi wszystkie elementy kostne. Jestem jak chodząca kostucha...
Flaurka
Fanka BB :)
Mysio - współczuje - ja tez własnie dziś wracając z nad morza zaliczyłam pogotowie w ZG z małym, a własciwie z córką Leszka i z małym, bo ona ma kaszel jak palący gruźlik i przy okazji pediatra zbadała młodego - Amelia ma zajęte oskrzela, młody zdrowy - dostałam pochwałę, że karmię cycem i mam karmic jak najdłużej a teraz (ja tez nie mówię, mam katar, chrypę jak moja sąsiadka menelka) mam karmic tym bardziej - przeciwciała w mleku będą walczyć z moimi zarazkami
reklama