natalka1704
Fanka BB :)
u mnie kolejna kontrola po 6 tyg od poprzedniej wizyty i tak jest podobno kilka razy mimo ze wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hania usg bioderek miała w szpitalu a kontrolne mamy 9 sierpnia.Szczepień jeszcze Hanusia nie miała choć na wczoraj miała termin ale zostały przesunięte ze względu na poziom bilirubiny bo ma 8 i to jet dużo.Zdecydowaliśmy sie na tą 3 w 1 by mniej ją kłuć bo ni cierpię widzieć jak ona cierpi a miała już dwa razy pobieraną krew i to jest straszny widok dla serca matki jak to moje biedactwo płacze tak strasznie bo Hanusia ogólnie to dziecko nieplączące bardziej krzyknie niż ryczy.Ale cały czas z tumi szczepienami to nie wiem i mam mieszane uczucia i coraz bardziej myślę żeby nie szczepić.