reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Kivinko-Twoj opis wizyty to jakis szok! Jeju kto tej kobiecie dal licencje na wykonywanie zawodu lekarza??? Jak ona zdala LEP??? Ja nie mam pojecia skad sie biora takie kwiatki, na Akademii Medycznej traktuja nas jak w wojsku a potem sie slyszy o takich lekarzach i ja sie zastanawiam jak oni przez studia przeszli jesli nie potrafia opanowac prostego sprzetu w 3 lata!!! :szok: U nas USG wykonuje technik po maturze, po to zeby ludzie ze srednim wyksztalceniem mieli praca a i lekarz nie trwonil energii na duperele...:baffled: wspolczuje przezyc.

Pozostale babeczki-gratulje udanych wizyt!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny gratuluję udanych wizyt:-) kivinko ja cię bardzo przepraszam ale :-D:-D:-D:-D myślałam że się posikam ze śmiechu jak czytałam opis twojej wizyty:-D ale bojowa z ciebie kobieta i oby tak dalej;-) dobrze że umiesz walczyć o swoje !!! a lekarka ...brak słów:no:

Kivi zgadza się, ta lekarka to niezły materiał na komedię, ale w sumie to dramat, że taki człowiek ma dyplom i pęd do nauki taki, że 'dopiero' 3 lata mijają odkąd urządzenie przywieźli. Szykuj się na skalpowanie, bo tacy bezczelni ludzie raczej wstydu nie mają i nie czują się zażenowani swoją niekompetencją :wściekła/y:

Gratuluję wszystkim laseczkom wizyt

magda gratuluje takich dużych chłopców..! a różnica w wadze nie wielka, choc i tak pogladowa, bo to sie okaże dokładnie po urodzeniu, hm? :)

mamido no i bardzo dobrze ze taki Tymonek aktywny! :tak:

moj ostatnio tez ma dni, gdy cały skacze - chwilami wszystkimi konczynkami i pupka na raz - a czujemy ich oraz wyraźniej bo to juz są duże czlowieczki, a nie małe kijanki pływające sobie po brzuszkach :)

pauletta ciesze sie ze wszystko w porządku ..!!! :happy:
chyba czasami trochę za bardzo sie sama nakrecasz ;)
a z Filipkiem wszystko w porządku i nie powodu do obaw :tak:
teraz juz z górki na pazurki do porodu! :tak::tak:
a ja sobie myśle ze jak macica tak pracuje, to będzie łatwiejszy porod. :)
bo jak widać po ktg są to tylko "proby na sucho" bez skurczy, więc głowa do góry !

agata oby słowa ginka sie potwierdziły! taki szybki porod to marzenie kazdej z nas :))

agata kasia z waszych dziewczynek bedą niezłe laseczki! :))

kivinko :*:*:*

Sonisia- na łatwiejszy poród nie liczę:-p Zanim moja szyjka się skróci należycie minie pewnie z 5 dób:-p:-p:-p:-p A lekarz powiedział, że moje twardnienia (kilka na godzinę) nie są normalne w zasadzie i że jak tylko mi dotyka brzucha to on od razu staje dęba:tak: Teraz do 36 tyg. fenek, a później odstawiam wszystko w chol..rę i koniec w leżeniem:-D

reklama
Wczoraj cisza, czyżby żadna nie wizytowała???
ja dziś , ale dopiero o 18... mam stresa, bo brzuchol ostatnio daje ostro popalić i leżę całymi dniami...myślałam, że najgorsze już za mną a tu masz ci los... mam nadzieję, że jak u Pauletty okaże się, że mimo to szyjka jak u żyrafy :tak: Proszę o kciukasy i kto ze mną dziś podgląda maluszki???

Do góry