reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Pauletta??? cóż to za pesymizm w poście??? u Ciebie też wszystko będzie ok, kiedy wizytę masz ?? nie trząść mi tutaj portkami tylko relaks.... i myśl pozytywnie!!!!
Robaczek raz jeszcze gratki!!!
Maniaa: na tym etapie to chyba już każda z nas ma anemię... nie przejmuj się , łykaj żelazo, witaminki, zdrowo się odżywiaj, dużo wapnia! ... i uważaj na zatwardzonka przy żelazu ;-)
kasia: no top miałaś maleńka przeboje! no ale ważne, że wieści pozytywne i że wszystko git :) graruluję!.... i nie chwaliłaś się, że baraszkowałaś z mężem???? ;-)... ja mam jeszcze lęki, no ale już niedługo...:sorry2:
madziaka: no ładna waga, ale do końca się nie sugeruj nią.... bo to USG tylko, a natura i rzeczywistość często pokazują co innego, więc ucha do góry!!!!!!

lene widocznie nie doczytałaś info z wczoraj...troszkę pobaraszkowaliśmy ale dziś Gin nic nie zauważył, albo nie chciał zauważyć:-D:-D:-D na szczęście szyjka trzymaaaa, że heejjj:):)

Wszystkim dziewczyną gratulacje z powodu udanych wizyt :) My wizytujemy się za tydzień ;)
Ja dziś po teście na glukoze ;/ czuję się okropnie przymulona;/ Dobrze że do glukozy mogłam sobie wycisnąć cytrynę w życiu bym tego nie wypiła, jeszcze mój M. zaczął mnie wkurzać i dogadywać że powinnam to na raz wypić i że pewnie to nie jest takie niedobre. Jakaś miła Pani w poczekalni mu powiedziała że to nie jest tak "hop siup" z tym wypiciem...
Na dwie godzinki pojechałam do mamy i to był bardzo dobry wybór bo było mi tak okropnie nie dobrze, że musiałam się położyć ;/ Nie dużo brakowało do wymiotowania;/ Jeszzce młody zaczął się tak okropnie ruszać jak nigdy, chyba mu również nie smakowało albo wręcz przeciwnie :p
Wyniki chyba dobre przed podaniem glukozy 74,8 po 120 minutach od podania 100,7. Więc chyba nie jest źle :)
Od paru godzin pobolewa mnie dół brzucha jak przy okresie, mam nadzieje że nie długo minie.

Dziewczyny gratki udanych wizyt
Robaczek-gratulacje synka!!! Wreszcie sie dowiedzielismy :-D
Ja tez miaam dzis szybka wizyte, wzystko w normie, waga super, krew, mocz wszystko okey wiec mega luzik. Smiesznie bylo bo babka mierzyla moj brzuch i w tym momencie Antos nozke wystwil ale tak mocno ze nie bylo watpliwosci jaka to czesc ciala :-D Moj slodziaczek. Wisi juz na nietoperza takze same dobre wiesci.

reklama
Do góry