reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Dziewczyny nadrabiam zaległości :-p

Aniaw23 - uważaj na siebie, jak najwięcej wypoczywaj :tak: już niedługo...
Paulettta - mimo wszystko nie szalej za bardzo :-p ja za to brzuszek sobie masuje i głaskam chociaż lekarz zabronił, ale jak nie twardnieje... :zawstydzona/y: to aż żal nie pobawić się z małym :-)
agata, ziewaczka - dziewczyny gratuluję wizyt!! :happy2:
reniuszek - jeszcze trochę wytrzymaj, już bliżej jak dalej :tak: a dzielna jesteś bardzo - dlatego z pewnością dasz radę :tak:

ziewaczka gratuluję udanej wizyty i super że Dzidzia ładnie rośnie

reniuszek tak jak laski piszą...już naprawdę bliżej niż dalej i należy cieszyć się, że Maksio pięknie przybiera...w porównaniu do mojej Zosieńki to normalnie chłop jak się patrzy...Zosia 3 tygodnie temu miała 900 gram...także zaciskaj nóżki i na pewno wytrzymasz jeszcze te 7 tygodni do bezpiecznego terminu...tylko no stres:)

kasia i reszta dziewczyn - dzieki :) wszystko by bylo okey gdyby te skurcze nie przybieraly na sile i czestotliwosci :-D, czeka mnie najwieksza mordega przez te 7 tygodni .... a maly -zobaczymy to tylko orientacyjna waga , moze wcale tyle nie wazy:-D kupilam sobie herbatke z melisy na stresy, moze zdziala cuda :-D

Dziewczyny obserwujcie się z tymi obrzękami i kontrolujcie ciśnienie !
Reniuszek z tym brzuchem to się nie martw ważne że szyjka dobrze. Leż pij sobie tą herbatkę i olej cały świat bo teraz Maksiu najważniejszy.
Izka teraz patrzeć jak my zaczniemy się rozpakowywać. Pierwsze kwietniowe dzieciaczki już są.

No nic do przodu nie ruszyło bo wyników z amniopunkcji jeszcze nie ma może za tydzień.
W środę byłam u swojego ginka i on twierdzi że będzie wszystko bobrze. Więc pytam go czy to znaczy że Emilka będzie miała tylko większą główkę a on na to że nie, że to tylko te komory, a cała reszta jak u zdrowego dzieciaczka. tego się trzymam choć do końca mu nie wierzę bo różnica tych komór jest ogromna. 21 ma mi zrobić usg u siebie żeby zobaczyć jak to się rozwija. Zobaczymy.

Trzeba wiec uzbroić się w cierpliwość i czekać na wyniki oraz na powtórne usg. Ja wierzę, że różnica w wielkości komór się zmniejszy na następnym badaniu, bądźmy dobrej myśli! :tak:

edytka dobrze, że jesteś dobrej myśli...jak sam Ginek twierdzi, że będzie ok, to się tego trzymaj...nic nie poradzisz denerwując się, a Emilce na pewno pozytywne nastawienie Mamusi bardziej odpowiada...trzymam za Was kciuki:*

reklama
Do góry