reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj Brzuchatki! Proszę sie nie martwić, wszystko będzie dobrze!!! :)

Ja wczoraj miałam wizyte i wszystko ok. Jedyne co mnie martwi to to, ze moj gin ma bardzo słabe USG i nic nie sprawdza. Np jak Martolinka mówi o wodach płodowych to mi nie sprawdzał ile co jak.
Głównie zrobił badanie na samolocie powiedział,ze wszystko ok. Ze bole to urok mojej ciazy i tyle...

augustynka, myslę, że wszystko jest ok, w końcu lekarz się zna i nie jedną ciążę prowadził... nie zamartwiaj się na zapas, bo wiem, że wszystko będzie git:tak:... teraz u schyłku jest nam szczególnie ciężko..dolegliwości wciąż nowe, baczniej wsłu***emy się w swoje ciała i przez to zmęczenie, niedospanie, jakieś nowe bóle dopowiadamy sobie czasem zupełnie niepotrzebnie i się nakręcamy. Myślę, że to zdrowy objaw, wynika z tego , że martwimy się o nasze maleństwa.... jeszcze tylko 2 miesiące.... w niektórych przypadkach trochę mniej i zaczną pojawiać się pierwsze kwietniowe ( pewnie już marcowe też) maleństwa i szybko zapomnimy o naszych ciążowych troskach:0

Dziękuję z komplementy p[od adresem mojego małego przystojniachy :-);-):-)

też sądzę, że zdjęcia są wyjątkowo dobre... mam jeszcze lepsze 2 filmiki, no ale to od tego mojego super gina, o którym Wam kiedyś pisałam. Byłam 2 razy się skonsultować i za każdym razem dostałam płytki z filmami, szczegółowy opis wizyty na 2 stronach A4 i zdjęcia maleństwa:tak:... mój też ma 4d no ale u niego nic nie widzę nigdy:sorry:, on się natrudzi a ja mu mówię, że szkoda czasu i ważne , żeby maleństwo było zdrowe a 4d możemy sobie odpuścić.

Maniaa musiałabyś całą Polskę przejechać:))) Mieszkam koło Ustki a ten mój super gin;-) przyjmuje między innymi w Słupsku i ja go tam akurat namierzyłam

lene sliczne malenstwo :)))
augustynka pewnie wszystko jest ok jak pisze lene :), ja tez mam bole i inne dolegliwosci, ktore poprostu sa urokiem ...

DZIEWCZYNY udanych WIZYT dzisiaj :))

Lene - To rzeczywiście jak dla mnie bardzo daleko ;) Ja dziś idę na usg ale to dopiero o 20stej bo z ostatniej wizyty jesteśmy nie zadowoleni i dla spójności idziemy dziś prywatnie mam nadzieję, że u naszej księżniczki wszystko dobrze i będzie łaskawa dla nas i pokaże swoją buziulkę :)

reklama
Do góry