reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Kivinko ale Ty masz dziewucho pecha :( wiesz ja jednak na twoim miejscu pomyslalałbym o zmianie lekarza , wiem ze odleglosc itd ale moze znajdzie sie jakas koelezanka czy ktos z rodziny kto wozil by Cie do miasta na badania ? Nie wyobrazam sobie zeby taki babsztyl mial prowadzic moja ciaze.:szok:

reklama
Niestety, cala rodzina za granicą, samo z eMkiem jesteśmy, a "koleżanki" mieszkają w mieście.. a to trzeba by było zajechać po mnie, przyjechać do miasta, zawieźć mnie i znowu wrócić do domu :( Nie mam niestety na kogo liczyć :/

kivinko - współczuję Ci, taka intymna sytuacja a lekarz się tak zachowuje, masakra!!! Ja miałam podobnie na nfz i musiałam zmienić bo ze łzami w oczach wychodziłam gabinetu. Może skorzystasz z propozycji Cobry? A do miasta może ktoś będzie jechał z sąsiadów to Cię podrzuci?
agata - gratuluję udanej wizyty, a małą wagą się nie martw, jeszcze wszystko się może zmienić a najwyżej będziesz miała lekki poród więc i tak i tak dobrze:)
lene - ja byłam u kobiety gina, lata temu ale była bardzo oschła i nieprzyjemna, mam wrażenie że mężczyźni są bardziej delikatni przy badaniu, paradoks...

Ja wczoraj miałam wizytę, wszystko w porządku, mała pokazała nam buźkę i nie mogliśmy uwierzyć, bo już widzieliśmy podobieństwo, no chyba że nam się wydawało. W każdym razie ma nosek po mnie:) Ale jestem dumna:) A waży już prawie 1600, myślałam że to trochę za dużo ale lekarz twierdzi że w sam raz jak na 30 tydzień:)

Powodzenia na wizytach!

kivinko to jestes w nieciekawej sytuacji.. nie odpusciąłbym jednak paniom z labo. Masz jakis kwit , ze mocz oddałaś? pieczatke itp?

murka gratuluje udanej wizyty:tak:

martolinka - u nas niestety takie kwity daja tylko jak sie robi badanie prywatnie i placi sie za nie.
Cobraona, Murka - też chciałabym zmienić lekarkę, ale wiecie jak to jest - sąsiad raz zajedzie a raz nie... :(
Murka - gratuluje!!!

kivinko a jak masz skierowanie wypisane przez lekarza to oni to zabierają? przecież muszą mieć ślad w papierach?

tak, oni zabieraja skierowanie, ktore wysylaja razem z probkami do laboratorium, a nastepnego dnia przychodza im wyniki
wychodzi na to, ze oni wcale tej probki nie wyslali.... :/

reklama
Do góry