reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Exquise jaki duży facet!!! Gratuluję! :)

Monissia powodzenia z wynikami :)

Robaczek jutro trzymam kciukasy!!! Oby się maluch w końcu ujawnił!!!

Kto jeszcze dziś wizytował? A kto jutro?

Ja jutro koło 14, ale pewnie bez USG, bo wizyta nfz-towska... Ale mam nadzieję, że mi przynajmniej szyjkę pooglądają, bo o ile do tej pory raczej nie narzekałam, tak od wczoraj jakieś lekko bolesne przykurcze w dole brzucha się pojawiły i trochę niepokoją.... Ale jestem dobrej myśli i tego będę się trzymać! :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty!!!

exquise - gratki udanej wizyty! :tak: A Wiktorek duuuuuży chłopak! ;-) Tak trzymać!
monissia - fajnie, że masz już za sobą glukozę :tak: Mnie jeszcze czekają te przyjemności :baffled:
lene, kasia - kciukaski za dzisiaj! :-)
Cobra, madziaka i robaczek - powodzenia jutro!!! :-) Robaczku mamy nadzieję, że maluszek się ujawni ;-)

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt i duzych maluszkow :-)
Trzymam kciuki za jutro, szczegolnie za Robaczka-zzera mnie ciekawosc czy masz chlopczyka czy dziewczynke, jedno jest pewne najbardziej skryta/y z wszystkich kwietniowiatek :-)

Exquise gratki udanej wikzyty ale ten twoj "maluch" duzy:-D
Kasia i lene czekamy na dobre wiadomosci od was!
CobraOna nie martw sie wszystko bedzie dobrze kciuki zacisniete&&&&&&&&&&&&&
Robaczku za Ciebie tez kciukasy oby sie wreszcie dzidzia ujawnila;-)
Madziaka za ciebie tez kciuczki oczywiscie&&&&&&&&&&&&

Zapomnialam napisac ze ja tez dzis mialam wizyte u poloznej ale nic sie nie dowiedzialam jak zwykle:wściekła/y:
Za to w niedziele umowilam sie do polskiego gin to w koncu wszystko sprawdzi i wytlumaczy ehhh

Ostatnia edycja:
witajcie!

My już po wizycie. Pan Ginek początkowo w trakcie rozmowy próbował mnie wyczuć i pociągnąć za język, czy zbytnio nie szalałam ostatnio, ale nie dałam się sprowokować. Oczywiście straszył szpitalem i zachwalał jak to ciepło, przyjemnie i smacznie u nich jest...ale powiedziałam, że najwcześniej to chcę to sprawdzić w kwietniu...Wyniki okazały się być dobre. To podwyższone CRP uznał za w miarę i drobne podwyższenie to pewnie sprawa jakieś infekcji, przeziębienia itp. Także ok. Co najważniejsze. Szyjka dalej nawet nie drgnęła, jest twarda, zamknięta, bez jakiegokolwiek rozwarcia, także suuuupeeeer!
Na USG Zosieńka pokazała nam wszystko poza swoją buźką. Jak chcieliśmy Ją podglądnąć w 3D, to się zasłoniła rączkami i bawiła się z nami w a kuku i jedyne zdjęcie jakie udało się zrobić to z rączkami na oczkach. Ogólnie chyba Ją światło raziło:-):-) Urosła bardzo ładnie - ma już prawie 900 gram, także wszystko w jak najlepszym porządku. Oby tak dalej.
Żadnych badań narazie nie mam do zrobienia. A następna wizyta 15 lutego.

reklama
Do góry