reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

kliki wazne ze z cora wszystko ok, a grzybica, no coz to czesta przypadlosc w ciazy... a bralas jakis antybiotyk? Bo mi w poprzedniej po antybiotyku grzybica wylazla

reklama
Jestem dotarłam dopiero teraz do domu. Będzie CÓRKA. Waga obecna 330g i wszystko na swoim miejscu. Szyjka ok i lekarz powiedział że z taką szyjką to mogłabym mieć bliźniaki. Z wrażenia na dziewczynkę nie wzięłam zdjęcia małej:-(.Ale za miesiąc mam mieć drugie usg bo doktor nie mógł zmierzyć serduszka. Zastanawiam się czy rzeczywiście. Poranna w moim przypadku nie zgodziła się twoja interpretacja. Mąż i teściowa troszkę zawiedzeni ale ja i Gabrysia szczęśliwe.

reklama
Do góry