reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Sonisia witam w gronie chłopięcych mam :) Gratuluję!

Mamido hihi, śmieszny ten Twój maluch! :)

A ja też dziś po wizycie. Szybciutko jakoś było. Serducho zdrowe, mały sobie fika i bardzo nie lubi 3D, bo zasłania się, jak tylko gin włącza te dodatkowe fale... Trochę mnie to martwi, bo nie chciałabym maleństwa męczyć... Aha! I od razu jutro mam połówkowe!!! O 15! :)

reklama
Sonisia-gratulacje! spoko mama dasz rade, na poczatku to jest taka szokjaca wiadomosc ale z czasem sie czlowiek oswaja z ta mysla az w koncu peka z dumy :-) Ja sie caly czas zastanawialam co ja bede robic z takim chlopcem, w co sie bawic, nie interesuja mnie koparki ani samoloty :baffled: ale potem do mnie dotarlo ze to moj synek!!! syncio, maly chlopczyk dla ktorego mamusia to caly swiat hehe :-D

Sonisia-gratulacje! spoko mama dasz rade, na poczatku to jest taka szokjaca wiadomosc ale z czasem sie czlowiek oswaja z ta mysla az w koncu peka z dumy :-) Ja sie caly czas zastanawialam co ja bede robic z takim chlopcem, w co sie bawic, nie interesuja mnie koparki ani samoloty :baffled: ale potem do mnie dotarlo ze to moj synek!!! syncio, maly chlopczyk dla ktorego mamusia to caly swiat hehe :-D

iza - ja czuje to samoo :eek: jakos nie wyobrażam sobie bawic z moim synkiem autami itp... U nas zawsze w rodzinie były same dziewczyny....ehhhh
Z jednej strony sie bardzo ciesze ze bedzie synek (bedzie parka)....ale chciałam jednak drugą księzniczke:sorry2:

Sonisia witam w gronie chłopięcych mam :) Gratuluję! Chyba wiem troche jak sie czujesz, bo ja mimo tego ,ze mam córke juz byłam pewna ,ze bedzie druga. Kiedy dowiedziałam sie ,ze chlopak to byłam w szoku i sama nie wiem dlaczego. Chyba bardziej sie przeraziłam ,ze o chłopcach to ja nic nie wiem :-D Minie kilka dni i bedziesz przeszczesliwa i dumna ze nosisz synka pod sercem.

madziaka mamido gratuluje udanych wizyt i zdrowych maluchów :-)

Sonisia ja Cie doskonale rozumie :) ale powiem Ci najgorsze to jest nastawic sie na konkretna plec , ja sie nastawilam na dziewuszke przez glupie testy typu gendermaker itd 3 razy sie na usg pytalam czy babka jest pewna :) bylo mi smutno , zwlaszcza ze nie planowalam w zaden sposob plci baaaaaaaaa ja nie planowalam wogole 4 dziecka :) , ale trzeba brac to co zycie daje . Mysle ze u gory ktos wie co nam jest potrzebne i nam to daje a nie to czego oczekujemy. Jak dowiedzialam sie o tej ciazy to bylam w takim szoku zeeee myslalam ze mojego chlopa zabije ... pozniej na "trzezwo" zaczelam myslec ze nic nie dzieje sie z przypadku moze ten maly czlowiek wynajdzie kiedys lek na raka albo zrobi cos dobrego ... bo po cos mi go P.Bog dal mimo ze moglam dokonac aborcji ( w fin jest mozliwa ). Wierze ze twoj jak i moj synek jest darem a to ze ma siusiaka a nie cipcie ........."master" u gory wie co robi :)) :tak::tak::tak:
Przytulam Cie wirtualnie bedzie dobrze !!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Sonisia- dziewczyny już tyle powiedziały, że nie ma co dodać. Wszystko będzie ok. Za drugim razem będzie księżniczka i będzie miała starszego brata-obrońcę:tak:
Madziaka- gratki wczorajszej wizyty i trzymam kciuki za dzisiejsze połówkowe!!!

reklama
Do góry