paulusia2209
Fanka BB :)
madziarra super wieści:-) gratuluję:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki. Pochwal się jak tylko wrócisz:-)cześć dziewczyn, gratuluję cudnego widoku fasolekja też nie mogę się doczekać widoku serduszka
ja dziś również idę do ginekologa ale do nowego mam nadzieję że ten okaże się być dobrym specjalistą![]()
Miłego dzionka buziaki:-)
No więc dziewczynki chyba nie będę kwietniowką. Usg pokazało dosłownie kropeczke. Nie słyszałam bicia serca , nie widziałam nóżek roczek tylko mały punkcik w macicy. Według gin. To 3 tydzień co z kolei jest nie możliwe bo test ciążowy wyszedł mi pozytywny 9 sierpnia. Według niej do zapłodnienia doszło 7-14 sierpnia czy jakoś tak bo juz nie słyszałam . Co jest nie możliwe bo test wyszedł 9. Jestem totalnie skołowana. Kazała mieć nadzieję i nie użyła słów martwa ciąża. Mam przyjść w piątek o 10 sprawdzić czy coś sie ruszyło. Ale ja juz wiem ze nic z tego nie będzie, załamałam sie.
Teraz juz wiem dlaczego mi mdłości ustały.
Gratuluje wszystkim serduszek i zdrowych fasolek