reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
cześć dziewczyn, gratuluję cudnego widoku fasolek :) ja też nie mogę się doczekać widoku serduszka :)
ja dziś również idę do ginekologa ale do nowego mam nadzieję że ten okaże się być dobrym specjalistą :)
Miłego dzionka buziaki:-)
Trzymam kciuki. Pochwal się jak tylko wrócisz:-)

No więc dziewczynki chyba nie będę kwietniowką. Usg pokazało dosłownie kropeczke. Nie słyszałam bicia serca , nie widziałam nóżek roczek tylko mały punkcik w macicy. Według gin. To 3 tydzień co z kolei jest nie możliwe bo test ciążowy wyszedł mi pozytywny 9 sierpnia. Według niej do zapłodnienia doszło 7-14 sierpnia czy jakoś tak bo juz nie słyszałam . Co jest nie możliwe bo test wyszedł 9. Jestem totalnie skołowana. Kazała mieć nadzieję i nie użyła słów martwa ciąża. Mam przyjść w piątek o 10 sprawdzić czy coś sie ruszyło. Ale ja juz wiem ze nic z tego nie będzie, załamałam sie.
Teraz juz wiem dlaczego mi mdłości ustały.

Gratuluje wszystkim serduszek i zdrowych fasolek

Bunny86-ja też nie wiem co napisać...:-( poczekaj do piątku,ja bym dalej żyła nadzieją do ostatniej chwili.
To już 3 smutna wiadomość tego dnia.Dlaczego????

No więc dziewczynki chyba nie będę kwietniowką. Usg pokazało dosłownie kropeczke. Nie słyszałam bicia serca , nie widziałam nóżek roczek tylko mały punkcik w macicy. Według gin. To 3 tydzień co z kolei jest nie możliwe bo test ciążowy wyszedł mi pozytywny 9 sierpnia. Według niej do zapłodnienia doszło 7-14 sierpnia czy jakoś tak bo juz nie słyszałam . Co jest nie możliwe bo test wyszedł 9. Jestem totalnie skołowana. Kazała mieć nadzieję i nie użyła słów martwa ciąża. Mam przyjść w piątek o 10 sprawdzić czy coś sie ruszyło. Ale ja juz wiem ze nic z tego nie będzie, załamałam sie.
Teraz juz wiem dlaczego mi mdłości ustały.

Gratuluje wszystkim serduszek i zdrowych fasolek

Nie trać nadziei, tak jak i ja staram się nie tracić, bo u mnie też nie jest dobrze, wcześniej co było widać pęcherzyk to już go nie widać, za to widać jakiś czarny punkcik z drugiej strony. Może ta beta mi tak skacze bo były bliźnięta ? i jeden pęcherzyk się wchłonął.
Ja w czwartek mam powtórzyć betę i progesteron a w piątek też mam usg. Dostałam tym razem luteinę dowcipną.

Bunny a nie miałabyś możliwości zrobienia bety? jabyś zrobiła dwie, z odstępem dwóch dni (48h) to byś wiedziała na czym stoisz.

Wczoraj poczytałam sobie jak dziewczyny opisywały, że mają puste jajo płodowe, już je na zabieg zapisano, a okazało się, że ciąża po postu była młodsza. Niektórzy dopiero w 9 tc widzą zarodki czy serduszka.

Gratuluję dziewczynom serduszek :)

reklama
Do góry