reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
ilooonka lekarz poprostu zapomnial to co bylo widoczne na poprzednich wizytach . A ja zapomnialam zabrac zdjecia plci :D W takich szczegolach facet sie gubi, ale nie dziwie mu sie, ma bardzo duzo pacjentek.

zeberka super ze corcia wsysstko widziała..! :) no i gratki udanej wizyty!

reniuszek auć..! aż mnie ból jak o tym mysle.. miałam raz dziękuje bardzo. oby nigdy wiecej..!
ale wzięłam id mamy taka żółta tabletkę FURAGIN na to wlasnie i przeszło w ciagu kilku godzi..!!
. z tego co pamietam siostra tez w ciazy brała. co prawda jest na receptę i musisz to skonsultować ze swoim lekarzem.
ale jesli nie zaszkodzi malenstwu (maksymiliankowi/maksymiliance :D) to po co sie męczyć.

mamido a ty co milczysz..? ;> jak rodzinna wizyta ?! :) córeczce sie podobało? a M ? uchyl rąbka tajemnicy ;)

a ja wizytke juz za 8,5 dnia ! :D

sonisia haha no coś Ty ;) wzięłam urinal w miare mi ulzylo, ale zeby bylo zabawnie mam fantastyczne zaparcia i z tego tytulu tez mnie boli :D Co do MAksymka dodalam kiedys zdjecie plci, wiec watpliwosci nie ma :)
super , ze masz wizyte za 8,5 dnia ..... ile bym dala, zeby wizytowac sie co tydzien na przyklad :laugh2:

zeberka363
user-offline.png
,reniuszek
user-online.png
-gratuluję udanych wizyt.

reniuszek, mój gin mówi, żeby mu nie przypominac jaka płeć powiedział na ostatniej wizycie, powiedział, że kazdy moze sie pomylic i za każdym razem chce "nanowo" rozpoznawać płec i uważam, że ma bardzo dobre podejście do sprawy.

gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne:)

my wizytujemy w czwartek:)

Reniuszek ja sie ostatnio smiałam do lekarza bo cos narzekał na swoje usg,że ja je chetnie wezme :-D:-D ciagle bym małego podgladała. Zdrówka życze, przechodziłam zapalenie pecherza na wakacjach, cos strasznego wiec współczuje

zeberka gratuluje udanej wizyty

Tzrymam &&& za wizytujace

Moja wizyta za 36 godzin, juz sie boje, z jednej strony nie moge sie doczekać, ale strach jest czy coś złego tam nie wyjdzie...
Kto jeszcze ma jutro połówkowe? Karina chyba ty masz? Na który gabinet się zdecydowałas?

reklama
Do góry