reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
ewela pije pije , z tymze kazde moje " chce mi sie siku" jest rownoznaczne z niewyobrazalnym bolem, ktory zreszta nie mija.....caly czas mnie boli :((((( jutro dam mocz do zbadania i wszystko bede wiedziec . zuravit polykam popijajac sokiem z zurawiny . Ty rzeczywiscie szczuplaczek - instruktorka fitness ? :))))
ilooonka Maksymiliankiem - teraz jestem confused . Moj lekarz i jego luki w pamieci czasem mnie zalamuja. Dzisiaj Maly spal, wiec nic nie bylo widac, a lekarz mowi, ze a moze to dziewczynka jednak .... kosmos :)
madziaka sciskam sciskam! tez Cie tak to cholerstwo bolalo ?

Ostatnia edycja:
Reniuszek ja na joge chodzę od 5 lat a teraz na taką dla mamusi. Polecam naprawdę żeby sie przyszykować do porodu!
Zazdroszczę, że czujesz ruchy dzidziusia.. ja nadal nic..

kliki z pewnoscia juz niebawem poczujesz :) ja chodzilam wiosna-latem na joge polaczona z medytacja. Jakie tam masz cwiczenia na swoich zajeciach ?

reniuszek ja przed ciążą miałam kilka razy ostre zapalenie pęcherza a i w trakcie ciąży już też miesiąc temu przez to przechodziłam. Z 3 lata do tyłu w trakcie podróży poślubnej również mnie dopadło więc 4-5 dni z podróży wycięte, bo doszło nawet do tego, że zaczęłam oddawać mocz z krwią i mało brakowało a transportowaliby mnie helikopterem do Aten. Dzizys jak to bolało...także rozumiem Cię w 100%. Wcinaj żurawinę i pij mnóstwo płynów, bo to bardzo pomaga. Dobrze, że z Maksymiliankiem wszystko ok:) Ściskam:*

Reniuszek oj bolało, kochana, bolało... Każde pójście do kibelka było czymś niewyobrażalnym!!! Pieczenie i ból przy oddawaniu moczu w takich stanach jest potworne. Ale na szczęście mija :) Zrób badania, żeby się upewnić, czy nie masz bakterii i innych syfków w moczu. Żurawina, dużo płynów, zęby zaciśnięte przy siusianiu i dasz radę! :) Możesz próbować zakwaszać mocz (wit C, kwaśne owoce) to szybciej przegania bakterie. Mój gin polecił mi też Urosept w tabletkach (bez recepty), ale to musiałabyś skonsultować ze swoim... :) Trzymaj się dzielnie, dzielna kobietko!!! :)

reklama
Do góry