reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
marcelina gratuluje Ci bardzo bardzo :)
hmm stokrotta a ja w sumie cały czas biorę kawas foliowy i żadnych witamin :( lekarz narazie nic nie mówi... może powinnam sama?

Vilmaq Jeżeli masz morfologię w porządku to pewnie gin. uznał, ze witaminki są nie potrzebne.Mnie się morfologia zaczęła ostatnio paprać, a lekarz twierdzi, że im dalej tym będzie jeszcze gorsza...więc witaminy musze brać

vilmaq - ja biorę witaminki i magnez od zeszłego miesiąca, chyba tak bardziej zapobiegawczo, bo wszystkie wyniki są OK, więc może ewentualnie dopytaj się na najbliższej wizycie :-)

Marcelina gratuluję chłopczyka :-)
Madziaka - powodzonka dzisiaj i niech "zagadka" się rozstrzygnie :tak:

U mnie na razie wyniki morfo też ok, ale od 10tyg biorę femibion i magnez. Teraz kończy mi się opakowanie witaminek i będę musiała zakupić sobie 2 serię z DHA, oczywiście dużo droższą...

Vilmaq
mi lekarz na razie też nie zalecił witamin, wyniki mam wszystko ok i moze dlatego, zresztą on nie jest zwolennikiem witamin, ale to zależy od lekarza, bo różne zdania oni mają w tej sprawie(jak i w wielu innych;-))

reklama
Do góry