reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Marcelina i ja gratuluje duzego chlopczyka:)))))

Moje dzidzi nie jest duze, jest dlugie, ale wage ma troche za mala, lekarz powiedzial ze, powinno 400 wazyc, z tym ze ja sie urodzilam chuda, wazylam 2800, take ponoc to tez dziedziczne. Badanie prenatalne 2 potwierdzilo to co najwazniejsze, ze serce jest dobrze zbudowane i ze kregoslup jest taki jak trzeba. Przy tym badaniu ujawnia sie rozszczep kregoslupa, a to koszmar.

Byłam we wtorek na wizycie,ale jakoś tak zeszło, że jej nie opisałam.Dzidziolek waży 230 gr.
Jedyna zła wiadomość jest taka, że łożysko mocno się obnizyło:-( więc muszę uważać.Witaminy mam zmienione i teraz Centrum Materna z DHA będę brała.Nospę i Asmag- tylko rozpuszczony również mam zażywać.
Wszystkim mamusiom z dobymi wiadomościami od ginów- gratuluję:happy:

reklama
Mamido Gin. twierdzi, że taka ilość kwasu foliowego jak w Femibionie nie jest mi już potrzebna, ale za to DHA zawarte w Centrum teraz jest niezbędne. Ale tak szczerze to on chyba ma jakąś cichą umowę z Firmą, która te witaminy produkuje bo 2 opakowania dostalam za darmo.Z resztą wiekszość ginów ma swoje ulubione witaminy dla ciężarnych, a tak naprawdę to jest jedno i to samo, tyle ,że pod różnymi nazwami.

Do góry