Madziaka gratuluje udanej wizyty i fikajacego maluszka
ja tez swojego uwielbiam ogladac
i wiesz mam filmik z usg w I trymestrze i czasem wlaczam na lapku i sobie ogladam. Wiem ze teraz juz sie zmienil, ale to zawsze takie rozczulajace dla mnie.
Doka ja znow slyszalam ze najlepiej zrobic takie badanie ok 20 tyg.Tak przynajmniej twierdzi moja przyjaciolka. Powiedziala ze wtedy wszystko widac bo dzidzius ma jeszcze dosc miejsca zeby sie swobodnie poruszac, ale to tylko slyszalam
Do tego wszedzie pisza ze jesli chodzi o genetyczne usg to je sie wlasnie robi 18-23tydzien... bo potem nie zobaczy sie juz serduszka ktore zaslonia zeberka.
Ja tez mam pytanie do was o usg polowkowe... jesli chodze normalnie na nfz to moj gin tez musi mi zrobic usg polowkowe? nie musze isc na te genetyczne? Bo ja wiem ze on ma do kitu ten swoj sprzet,ale wszystko potrafi sobie tam zobaczyc, tyle ze ja nic nie widze... Wiec myslalam o tych genetycznych, ale zapisy sa na po20listopada a mnie juz wtedy raczej nie bedzie
no i teraz nie wiem czy po porstu nie isc do innego gina prywatnie ktory ma dobry sprzet do usg 2D czy po prostu zostawic to mojemu ginkowi... Ja pojde raz jeszcze po przylocie do Brisbane zeby moj tez w koncu mogl maluszka ze mna poogladac ale przed wyjazdem wolalaybm miec to zrobione.
buziaki i milego dnia