reklama
No to Cie pociesze my juz w ciązy byłysmy ponizej 3 centyla z głowka, wielokrotnie były sprawdzane przepływy, no i teraz jest podobnie, max 25 centyl, wczoraj mierzyłam to wychodzi jakies 42,5 cm ale przyrost jest no pediatra kazała nie panikowac.No ale mój M ma mała głowe i ja tez do wielkogłowych nie naleze , wogole kobiety z rodziny M raczej drobne wiec mysle ze tutaj nalezy szukac No ale poprosze mała głowke przy nastepnym porodzie znacznie ulatwia zycieJa też mam ten lidlowski termometr i u nas sprawdza się świetnie. Właśnie kiedyś myślałam, żeby tutaj go pochwalić a tu proszę - takie negatywne opinie
z innej beczki - byłam z Agatką dziś kontrolnie u rehabilitantki - po asymetrii ani śladu, fajnie się rozwija. Tylko ta waga - ciągle mikroskopijna - dziś nie było nawet 6 kg. Jutro idę do swojej pediatry i zobaczymy jaka będzie różnica w wadze.
A jaki obwód głowy mają wasze dzieci? Bo ta dzisiejsza lekarka coś mówiła, że Agata ma drobną głowę, taką nieproporcjonalną do reszty ciała i trzeba to zaobserwować. A ma 43 cm główki i nikt do tej pory nic nie mówił że są jakieś wątpliwości.
Ostatnia edycja:
natasszzka87
Fanka BB :)
Zylcia Moja ma 41 przy wadze 7600(teraz moze ciut wiecej) i pediatra nic nie mowila ze mala.
Ja też jestem w miarę zadowolona z Lidlowego termometru. No może spodziewałam się czegoś lepszego i szczególnie na początku byłam zła ale poczytałam sporo w necie i tymi bezdotykowymi powinno się mierzyć na skroni tak około 1 cm powyżej brwi. Jak to zastosowałam to wyniki się zazwyczaj pokrywają. Ale używam go bardziej poglądowo.
M
milionka
Gość
reklama
M
milionka
Gość
Szymek jest zdrowy!!!
Za 4 miesiące mamy ostatnie usg nereczek
Za 4 miesiące mamy ostatnie usg nereczek
Podziel się: