reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
Wilcia przecudowny ten filmik, buziak za to dla meża:tak:super pamiątka!!!
Jeszcze raz gratuluję Wam dorodnego Syncia no i nieżle się z Wami zabawia cos w stylu "jajko niespodzianka" wyskocze kiedy zechcę:-D

po piatkowej wizycie najbardziej cieszy mnie brak przeciwwskazan do lotu:) juz za 2,5 tygodnia bede w poznaniu:)
szyjka super, podobno zadno bywa by przy skurczach sie nie skracala i otwierala, jest jest super, az mi polozna mowila, ze to az niezwykle.
mlody swoim ciezarem dusi mi nerwy i naczynia, ciaglnie mnie przez posladek do kolana, wieczorem pojawiaja mi sie naczynka na prawej nodze, ale to tylko moje dolagliwosci bolowe, bo zdrowotnie wszystko ok.
wyniki krwi wszystkie w porzadku.
super, tylko czemu ja sie tak zle czuje??

ale jestem zła!!! miałam miec dzisiaj wizyte u położnej,a mój M cały czas mówił że to jutro, bo zawsze we wtorki chodziliśmy i tak mu się zakodowało że jutro jest 2 sierpnia... a ja nawet nie sp[rawdzałam bo to zawsze on załatwia... on zna lepiej język i bardziej swobodnie się porozumiewa niż ja, więc wszystkie sprawy urzedowe i moje też załatwia... no ale i tak jestem zła że mi wizyta przepadła... umówiły mnie za tydzień...

antylopka nie martw się jeśli wszystko jest ok, to tak musi byc! ale cały czas cię brzuch boli czy tylko co jakiś czas i jak się położysz jest ok? a i tak patrze na twój suwaczek, nadal masz minus 3 kilogramy czy już coś przytyłaś???

reklama
Do góry