reklama
natka86
mamusia Zosieńki
wiolcia:-) CUDOWNY FILMIK!!!!!!!!
Wspaniała pamiątka!! i mąż !!! wpadł na świetny pomysł i trzeba przyznac że też swietnie mu to wyszło.
gratulacje!
Wspaniała pamiątka!! i mąż !!! wpadł na świetny pomysł i trzeba przyznac że też swietnie mu to wyszło.
gratulacje!
Ha-NN-aH
BB fan
Wiolcia
ale się wzruszyłam piękny film, widać że dużo pracy mąż w niego włożył i przynajmniej jest teraz ekspertem od USG.
ale się wzruszyłam piękny film, widać że dużo pracy mąż w niego włożył i przynajmniej jest teraz ekspertem od USG.
Antylopka
Potrojna mamuska
po piatkowej wizycie najbardziej cieszy mnie brak przeciwwskazan do lotu juz za 2,5 tygodnia bede w poznaniu
szyjka super, podobno zadno bywa by przy skurczach sie nie skracala i otwierala, jest jest super, az mi polozna mowila, ze to az niezwykle.
mlody swoim ciezarem dusi mi nerwy i naczynia, ciaglnie mnie przez posladek do kolana, wieczorem pojawiaja mi sie naczynka na prawej nodze, ale to tylko moje dolagliwosci bolowe, bo zdrowotnie wszystko ok.
wyniki krwi wszystkie w porzadku.
super, tylko czemu ja sie tak zle czuje??
szyjka super, podobno zadno bywa by przy skurczach sie nie skracala i otwierala, jest jest super, az mi polozna mowila, ze to az niezwykle.
mlody swoim ciezarem dusi mi nerwy i naczynia, ciaglnie mnie przez posladek do kolana, wieczorem pojawiaja mi sie naczynka na prawej nodze, ale to tylko moje dolagliwosci bolowe, bo zdrowotnie wszystko ok.
wyniki krwi wszystkie w porzadku.
super, tylko czemu ja sie tak zle czuje??
krolcia
Fanka BB :)
Wiolcia filmik pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!!!!
natka86
mamusia Zosieńki
ale jestem zła!!! miałam miec dzisiaj wizyte u położnej,a mój M cały czas mówił że to jutro, bo zawsze we wtorki chodziliśmy i tak mu się zakodowało że jutro jest 2 sierpnia... a ja nawet nie sp[rawdzałam bo to zawsze on załatwia... on zna lepiej język i bardziej swobodnie się porozumiewa niż ja, więc wszystkie sprawy urzedowe i moje też załatwia... no ale i tak jestem zła że mi wizyta przepadła... umówiły mnie za tydzień...
antylopka nie martw się jeśli wszystko jest ok, to tak musi byc! ale cały czas cię brzuch boli czy tylko co jakiś czas i jak się położysz jest ok? a i tak patrze na twój suwaczek, nadal masz minus 3 kilogramy czy już coś przytyłaś???
antylopka nie martw się jeśli wszystko jest ok, to tak musi byc! ale cały czas cię brzuch boli czy tylko co jakiś czas i jak się położysz jest ok? a i tak patrze na twój suwaczek, nadal masz minus 3 kilogramy czy już coś przytyłaś???
reklama
krolcia
Fanka BB :)
&&&&&&&&&