vileyka a mąż pracuje? jesli tak to przeciez on moze cie ubezpieczac, możesz też zarejestrowac się w urzędzie pracy i wtedy urzad cię ubezpiecza a jak dowie się o ciąży to nie musisz latac z żadnymi ofertami pracy bo po prostu ich nie dostaniesz
reklama
Hej
Wczoraj byłam u ginki, wszystko w najlepszym porządku moje maleństwo ma prawie 18 mm przedstawiam Wam je jak je pdoglądałam to łezki mi poleciały ze szczęścia
Zobacz załącznik 238869
Wczoraj byłam u ginki, wszystko w najlepszym porządku moje maleństwo ma prawie 18 mm przedstawiam Wam je jak je pdoglądałam to łezki mi poleciały ze szczęścia
Zobacz załącznik 238869
pracuje, ale nie oficjalnie. pomyślę o tym urzędzie pracy, może coś wykombinuje. Ale moja lekarka chce, żebym się wcisnęła jakoś do programu "zdrowie mama i ja" czy jakoś tak, żeby państwo płaciło za prowadzenie mojej ciąży (bo płacą bez względu na to czy ma się ubezpieczenie), więc może też z tym się uda.
Salomii
Fanka BB :)
jaaaaaaaaa )))))))))))))))))))))))) jakie duze! fantastyczne macie dziecko moje tez powinno tak teraz mniej wiecej wygladac, tak bym chciala zobaczyc takiego fasolka na usg...
Znalazłam na google o tym programie ale on tylko dla kobiet z Warszawy http://zdrowa.warszawa.pl/plikibpz/2006/informacja_ciaza_2006.pdfjak bedziesz wiedziec cos wiecej o tym programie to daj znac bo moze tez o tym pomysle bo nie pracuje ale w pup jestem zarejestrowana tylko ze nigdy nie slyszalam o czyms takim
No to już całkiem duże maleństwo:-):-)Hej
Zobacz załącznik 238869
mamolka
Vileyka ja do tej pory jestem ubezpieczona przez męża, płaci ekstra składki.
Znalazłam coś dla ciebie odnośnie dobrowolnego ubezpieczenia zdrowotnego Narodowy Fundusz Zdrowia - Informator - Ubezpieczony
Znalazłam coś dla ciebie odnośnie dobrowolnego ubezpieczenia zdrowotnego Narodowy Fundusz Zdrowia - Informator - Ubezpieczony
reklama
mamolka
Olkale Ale duży- no pewnie chłopak ci rośnie śliczna fasolka