dzięki wielkie. przeczytam jutro bo teraz to mi ten tekst już lata przed oczami niby mamy fajnie, ale większość chce te darmową ciąże prowadzić tam gdzie ja i to jest straszny wyścig.. bo miejsce się zwalnia jak któraś urodzi i trzeba wtedy od razu się zapisać.. a to nie takie łatwe
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Aluśka twoje USG mnie uspokoiło bo widze, że tobie tez wyznaczyło ciążę na 7 tydzien a nie 8. Śliczne to Wasze maleństwo Myślisz, że to dziewczynka??
Olkale chlopak jak nic! Zaskoczysz Nas jesli to będzie dziewczynka
Jutro wrzuce moje USG Już się doczekac nie mogę...
Olkale chlopak jak nic! Zaskoczysz Nas jesli to będzie dziewczynka
Jutro wrzuce moje USG Już się doczekac nie mogę...
Hej
Wczoraj byłam u ginki, wszystko w najlepszym porządku moje maleństwo ma prawie 18 mm przedstawiam Wam je jak je pdoglądałam to łezki mi poleciały ze szczęścia
Zobacz załącznik 238869
Śliczne Maleństwo! Już nie mogę doczekać sie kolejnej wizyty
anula_mm
czekając na...
No cóż nie planowaliśmy tego. Wczoraj po południu dostałam plamienia i pojechaliśmy do szpitala, z dzidziusiem wszystko w porzadku, zrobiono mi usg
Zobacz załącznik 239446
Ciąża wyglada na swoj wiek, niestety mieli nowy aparat i dr. nie mogl wykonac pomiarow
śliczna mała a taka już duża fasolka :-):-):-)
Wiolcia_6
myangel jaka śliczna dzidzia! faktycznie większa to i lepiej ja widac mam nadzieję, że ja jutro dostanę również piekne zdjęcie
Wiolcia_6
I po wizycie. Panie i Panowie przedstawiam Nasze kochane maleństwo:
Oczywiście po prawej jest główka, takie dwie kropeczki niżej to rączki i na samym końcu nóżki
Uczucie NIESAMOWITE lekarz 5 minut pokazywał mi jak maleństwo ruszało rączkami i nóżkami. W pewnym momencie wyglądało jakby mi machał Widać było paluszki, rączki... bijące serduszko... ehhhhhh
Oczywiście po prawej jest główka, takie dwie kropeczki niżej to rączki i na samym końcu nóżki
Uczucie NIESAMOWITE lekarz 5 minut pokazywał mi jak maleństwo ruszało rączkami i nóżkami. W pewnym momencie wyglądało jakby mi machał Widać było paluszki, rączki... bijące serduszko... ehhhhhh
Załączniki
reklama
Wiolcia_6
Już po wizycie u lekarza, który bardzo przypadł mi do gustu Dowiedziałam się wiele ważnych rzeczy. Po wpisaniu do sprzętu lekarza daty miesiączki termin wyszedł na 4 grudnia. Poza tym lekarz kazał mi łykać tylko kwas foliowy bo z witaminami lepiej zaczekać do 12 tygodnia ciąży. Dostalam skierowanie na badania USG genetyczne i powinnam je zrobić w 11-13 tygodniu i ok 28 tygodnia. Oczywiście została założona karta ciąży a następna wizyta ma być za miesiąc ale pewnie nie wytrzymam tyle czasu I znów nie wiem, który to tydzień bo wg ostatniej miesiączki wypada 8 tydzień i 2 dzień a wg USG 9 tydzień i 6 dzień, może dlatego że mały nie jest taki mały