Salomii dokładnie ) ja mogłabym tak godzinami patrzeć w ten ekran )) jeszcze zabrać popcorn i cole i siedzieć jak w kinie )))) zapierać dech i się zachwycać jak maluszek wyma****e kończynami i robi fikołki )) to takie zarąbiste uczucie ))))))
reklama
Salomii
Fanka BB :)
heh znajoma niedawno urodzila coreczke i widzac zdjecia malej zastanawialam sie czy jej mama stoi nad nia czasem i sobie patrzy bo maluszek taaak slodko wygladal
ewwe
Salomii pewnie tak moja siostra jak urodziłą swoją córę to wyglądała nie wiem, jakby płakałą ze 3 tyg non stop - takie oczy zapuchnięte. Ale okazało się że to przez to że najpierw nie spi, bo mała nie daje, a jak już mała daje spać, to ona sama nie może, bo nie może przestać się na tą swoją crónię patrzeć...
Ostatnia edycja:
Ha-NN-aH
BB fan
Salomii pewnie tak moja siostra jak urodziłą swoją córę to wyglądała nie wiem, jakby płakałą ze 3 tyg non stop - takie oczy zapuchnięte. Ale okazało się że to przez to że najpierw nie spi, bo mała nie daje, a jak już mała daje spać, to ona sama nie może, bo nie może przestać się na tą swoją crónię patrzeć...
Bo tak jest że najchętniej wpatrujemy się w śpiące dzieci. Wyglądają tak słodko jak aniołki :-)
Zwłaszcza jak dziecko jest starsze, daje w kość w dzień i jak zaśnie, zmienia się w zupełnie inną istotkę
ewwe
Ale najśmieszniejsze w całej tej sytuacji było to, że jak byłam u niej w szpitalu po porodzie to ona mówi do mnie tak: "zobacz...jaka ona jest brzydka...najbrzydsza ze wszystkich dzieci, i wygląda jak bokser...." heheh
Ha-nn-ah swoją drogą moja siostra też ma na imię Magda i też ma córkę Hanię
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja to chyba tez bede sie bala zasnac zeby czasem sie nie obudzic bez dzidziusia tak dlugo wyczekanego ... ahh tak czytajac sie rozmarzylam jak patrze na mojego maluszka w kolysce .... juz sie doczekac nie moge
reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Na początku jak byłam z małą w szpitalu, też twierdziłam że Hania jest brzydal. Jakaś taka pomarszczona, skóra się łuszczy, jakieś czaerwone plamy i jest opuchnięta. Ale to normalne, dziecko musi dojść do siebie i wkrótce robi się coraz ładniejsze.Ale najśmieszniejsze w całej tej sytuacji było to, że jak byłam u niej w szpitalu po porodzie to ona mówi do mnie tak: "zobacz...jaka ona jest brzydka...najbrzydsza ze wszystkich dzieci, i wygląda jak bokser...." heheh
Ha-nn-ah swoją drogą moja siostra też ma na imię Magda i też ma córkę Hanię
Te pierwsze zdjęce zrobione zaraz po porodzie, jest bardzo sina, bo przeszła ciężki poród.
a to już 3 dni mineło, zaraz po powrocie do domu
i tu zaczął mi się baby blues