reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

krolcia ten lekarz, u ktorego wizyte teraz mialas to niezle ziolko! Pewnie jakbys mu zaplacila, to by inaczej cie potraktowal! W glowie mi sie nie miesci. Nie daj chamowi zarobic juz na tobie ani zlotowki. Zmien sobie lekarza na jakiegos fajnego i juz. No nie dosc, ze jest tyle powodow zebysmy sie denerwowaly, to nawet lekarze trafiaja sia tacy, ze rece opadaja.

olcia piekne imie :) Mi sie bardzo podoba, choc moj maz nie chce takiego. Dobrze ze twoj ma lepszy gust hehe :-)

reklama
Co racja to racja, kraj popierdzielony zdrowo.W sumie jak ja pracowałam jeszcze, to też się prawie z mężem nie widziałam.Nie ma się czasu dla żony czy męża a tu jeszcze dzieciaczki w drodze...ehh ciężki żywot polaczka

Gratuluje udanych wizyt.
Krolcia zmień koniecznie tego lekarza, to jakiś palant totalny.Ja w pierwszej ciąży zmieniałam bo na takiego durnia trafiłam, że szok. A teraz jestem zadwolona. Choć stres lekki mam...Cały czas się boje czy na pewno wybrałam dobrego lekarza...Bo ten, który prowadził moja pierwszą ciąże bardo się zepsuł...Choć ostatnio spotkałam u niego moja koleżnke i go chwaliła, i ma naprade sporo pacjentek i i\wększość w ciąży...

Ostatnia edycja:
Ja dziś mam wizyte, miałam mieć we wtorek ale lekarz musiał wyjechać, strasznie sie boje czy wszystko będzie oki. Chciałabym w końcu usłyszeć, że jest wszystko idealnie.
Czeka mnie dzień stresu:-( bo wizyta dopiero wieczorem

anka84200 nie denerwuj się na zapas:) ja miałam tak samo, wizyta ok 17 a odkad wstałam to mnie stres zżerał, a teraz wiem że nie potrzebnie:) Zdjecia mi nie dali tylko, to się za to później podenerwowałam porządnie:)

anka bedzie ok teraz juz tylko dpobre wiesci :) &&&&&&& zacisniete :)

olcia wspaniale wiesci :D gratulacje i o foty porposimy no :)
krolcia ciesze sie ze wsio z malcem ok a przeziernoscia sie nie przejmuj ja tez mam taka wysoka i wsio jest ok i tez raz wychodzilo tak a raz inaczej. mam nadzieje ze ci sie uda zarejestrowac do innego gina i sie uspokoic :) i przeziernosc pewnie mniejsza wyjdzie bo tamten to brak slow palant jak nie wiem idiota jeden. trzymam kciuki zebys ie udalo umowic&&&& :)
szwarou taka prawda jak kobieta sie sama nie upilnuje to nikt jej nie upiulnuje :) super wiesci ze ok wszystko :)

U mnie na genetycznym USG wyszła przezierność NT 0,8 i lekarz mówił że bardzo dobrze co i tak dalej mnie dziwi. Z Hanią wychodziło w tym samym czasie 1,7. Ale się tym nie denerwuję skoro mówi że bardzo dobrze, w końcu to bardzo dobry lekarz i zna się lepiej.

Ja też mam dziś wizytę. Miałam mieć we wtorek, ale byłam na delegacji i wróciłam dopiero wczoraj wieczorem. Wizyta na 18, będę miała chyba to dokładne USG robione i też się boję. Postanowiłam o tym nie myśleć i zacznę się stresować jak wsiądę do samochodu albo jak usiądę w gabinecie :) Także na ten moment się nie stresuję, bo o tym nie myślę :) Muszę posprzątać rzeczy po delegacji, potem robię sobie relaks z jakimiś specyfikami (nie wiem co mam sobie zaaplikować) bo na delegacji się przeziębiłam, mam zawalony nos, drapie mnie w gardle, sporadycznie kaszle ale jak już się to zdarzy to boleśnie zdziera mi gardło :/ Muszę zastopować to przeziębienie, wiecie może czym oprócz herbatek malinowych? Aha do nosa kupiłam sobie roztwór soli morskiej, ale to tylko na nos i w dodatku nie wiem czy działa...

Ja plucze gardlo sola emska i troche pomaga, do nosa tez woda morska, no i duzo witaminy C (w naturalnej postaci), miodek, czosnek...

Dziewczyny na pewno bedzie wszystko ok na dzisiejszych wizytach - kciuki jak zwykle zacisniete :-)

reklama
Do góry