reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Antylopka - no to twoja jedna wizyta pobiła wszystkie nasze :rofl2:
Gratuluję długonogiego bobaska. Pewnie rozmiar 56 na długo nie wystarczy ;-)

reklama
Antylopka piękne zdjęcie:-D! Prześliczne nuzie! Super że wszystko oki jest u Was! Missiiss dołączam do reszty z prośbą o zdjęcia dzidzi!;-)

Ja też wizytuję jutro:tak:! Obym mogła zacieszać jak Wy:-)!
Trzymam kciuki za resztę jutrzejszych wizyt!

Ostatnia edycja:
Missis cudowne wieści!!!
Antylopka śliczny Maluszek:-D:-D:-D I te nózie:tak::tak:
Lol tez miał długachne nóżki ale u nas r.56 posłużył, bo nogi długie ale tułów krótki hahahahaaa. I tak mu zostało.

Ja mam wuzytę w poniedziałek i pierwsze USG brzuszne. Mam tylko nadzieję, że nie okaże się, że pójdzie po tatusiu ni urodzi się jako 5,5 kilogramowy klocek.

Antylopka dopiero tera Twój post przeczytałam. W szoku jestem. Możliwe, że jeszcze Ty wcześniej dzidziusia na rękach ponosisz niż ja ;-) Dzidzia śliczna.

Moja kolejna wizyta w poniedziałek. Przypomnę się jeszcze, żebyście kciuki trzymały, bo już powoli zaczynam się denerwować.

przepraszam ze dopiero dzisiaj ale jakos tak wniebowzieta wczoraj bylam :) juz pisze o przeziernosci :)

kosc nosowa: obecna
sarka przeziernosc: 2,3
na poczatku balam sie ze to duzo ale pani doktor powiedziala ze jest wszystko ok :) bo moj maluszek jest duzy i nawet na koncu papierow mam wykres odnosnie jakiej wielkosci dzidziusia odpowiadaja jakie wielkosci przeziernosci :) i jak wyliczyla mi ryzyko zespolu np downa z mojego wieku to bylo 1: 1101 a z wynikow i pomiarow maluszka wyszlo 1: 8579 takze jeszcze mniejsze :) wszystkie przeplywy piekne, trojnaczyniowa pepowinka lozysko na przedniej scianie wysoko 2 aczki 2 nozki i cale 20 paluszkow razem :D
juz wklejam fotke

a z pendriwa owiem wam z enie jetem zadowolona bo mowila ze bedzie kilka filmikow skleconych i co ? i nagrala dwa z czego jeden trwa 3 sekundy ?? :/ i drugi troche dluzszy ale widac tylko jak niunia moja lapie sie za glowke i widac raczke cala i wszystkie paluszki i glowke jak odwraca w bok. takze srednio jestem zadowolona ale zawsze jakas pamiatka.
musialabym chyba go na youtuba wrzucic zebyscie widzialy tak ?? pamietam jak kiedys wrzucalam tam filmy ale przerabialam w movemaker na windowsie teraz mam macbooka i to nie takie proste :/ dlatego jak maz przyjdzie to mi pomoze jak bedzie wiedzial chyba ze ktos zna inny sposob :) to chetnie wam pookaze :) ta sliczna raczke :)

a zdjatka jak tylko zjem sniadanko to wrzuce :) od razu orobie tych rzeczy co kupilam niuni na dzien dziecka :)

1) to to główka :) i ta piekna raczka co ciagle w gorze miala :)
2) to pipka niby :p :D

Załączniki

• dzidziu.jpg
    dzidziu.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 50
  • dzidziuu.jpg
    dzidziuu.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry