reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Och zdraszczam wam foteczek... Mój gin u siebie w gabinecie ma taki sprzet, ze żadnych fotek nie robi, przedpotopowy taki ale dzidziulka widac było:-)W poradni mają gabinet USG, porzadny z dopllerem kolorowym i połówkowe będe miała na nim robione.A tam foteczki są;-) Ale ciesze się, że dzidka widziałam, nasze mamy nie miały takiej radości więc grzecznie poczekam na foteczki. Nie śpieszy mi się. Gin powiedział, że wszystko oki, a to najważniejsze. I ta fasoleczka kochana w brzucholku.

reklama
Szkoda ,ze nie masz zdjęć. To ważne pamiątki. Ja lubie wracać do starych fotografii z USG, choć mam tylko 2. Z czego jedno zdjęcie jest w powiększeniu. Tylko tyle mi zostało. Z tej ciąży póki co mam tylko jedną.

ja byłam dziś na wizycie i Usg....mój bąbelek ma już 72 mm co oznacza że jest sporawy jak na ten tydzień ciąży ale lekarz mówił że wszystko wporząsiu. Wiecie co dziewczyny? Dziś pierwszy raz zobaczyłam mojego maluszka i omało się nie poryczałam. Cudo poprostu Boski cud.rączki nóżki serduszko...do teraz nie mogę wyjść z podziwu.

diablica gratuluję udanej wizyty
to jest niesamowite jak widzisz tego małego człowieka, który zamieszkuje twój brzuszek:-)
to pierwsze spotkanie jest najbardziej wzruszające, chociaż ja już miałam ich kilka i za każdym razem się strasznie wzruszam...

72mm to faktycznie już fajowy dzidziuś:)

diablica congratulations:D Cudne są te chwile kiedy możemy popatrzeć co tam w naszych brzuszkach siedzi - no i faktycznie dzidzia Twoja duza:) zdjęcia dostałaś z wizyty?? Jak tak to podziel się z nami:*

Diablica GRATULUJĘ! Super wieści i maluch faktycznie już spory :) Rozumiem, że w takim razie to ok 13-14 tc... a na usg genetyczne się wybierasz?? Bo skoro tak to powinnaś już je zrobić. Lekarz nie mówil nic o zmianie terminu porodu??

dzis mam wizyte o 15.20 wiec prosze o kciuki bo strasznie sie boje powtorki :-(

przepraszam ze nic wiecej nie napisze

reklama
Dokładnie tak jak piszą dziewczyny powyżej!! kciuki zaciśnięte i daj koniecznie znać, zobaczysz wszystko jest w jak najlepszym porządku.Głowa do góry!

Do góry