reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
Moja czwartkowa wizyta również należy do tych udanych:-)
A to dlatego że z łożyskiem jest wszystko w porządku... nie występują w nim żadne zmiany patologiczne tak jak to bywa przy cholestazie a co za tym idzie dzidzia zdrowa, ruchliwa moze spokojnie jeszcze w brzuszku posiedzieć i poprzybierać na wadze:-) a co mnie jeszcze bardzo cieszy od tej ostatniej wizyty( 4.11) Martynka przybrała ok. 400-500g bo w czwartek powiedział że waży ok. 2600-2700g:-) a jak jeszcze troszkę posiedzi tylko też nie za długo to do 3kg może dobije:tak::tak: a dlatego nie za długo bo mam czas do 3.12 a jak do tego czasu nie urodzę to mam się stawić tego dnia na ktg i już mam zostawią na wywołanie :baffled:a że szyjka jaka była dwa tygodnie temu tak jest i teraz a rozwarcie tylko na opuszek palca więc wszystko wskazuje na to ze tego wywołania nie uniknę:no:
A moje enzymy wątrobowe już mieszczą się w normach:-) AST spadło do 33u/l a ALT do 29u/l ale leki kazał nadal brać tak do rozwiązania:sorry2:

Aluśka super wieści. Nie martw się wywoływaniem, może do tego czasu mała sama zdecyduje się na wyjście z brzuszka.

reklama
aluśka - jeśli u mnie nic się nie wykluje, to mam kontrolę 1.12 (termin mam na 3.12 wg. Francuzów) i potem co 2 dni ktg i kontrola i tak do 10.12, bo wtedy juz mnie zostawią. Mam nadzieję, że to teoria, bo to tego czasu chce już być rozpakowana

Do góry