reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Hejcz fajny będzie. Jejku mam nadzieje, że mój tez już tyle waży....I spokojnie, lez nogi do góry, może nie popłynie...

reklama
Skoro ma teraz 2700 +/- próg błędu to gigantem napewno nie będzie :) rozumiem, że lekarz z cesarką czeka do 38 tc?? A dostałaś jakieś leki rozkurczowe czy coś??
cesarki się nie obawiaj! Wiadomo, że człowiek zawsze się boi niewiadomego ale sama zobaczysz że to nic strasznego.

Hej babolki:)

Ja dziś po konsultacji u ordynatora...brrr aż mi się płakać chce bo niby szykowałam się 9 miechów na przyjście małego na świat, to spadła na mnie jak grom z jasnego nieba wiadomość że zaraz zostanę mamą tak "na prawdę", cc mi zrobią bez problemu,mam tylko koniecznie w tym tygodniu odbębnić dodatkową wizytę u okulisty, i zebrać komplet badań i dokumentów do porodu,i w poniedziałek się zgłosić do ordynatora. będę cięta wcześniej przez to małowodzie...wcześniej znaczy w przyszłym tygodniu :O

:O:O:O:O w przyszlym tygodniu??! :O tez nie jestem gotowa Ewwe ja ciagle nie moge uwierzyc ze w ciazy jestem! heh raanyyy fajne jest to ze nie bedziesz sie pompowac woda i zastanawiac czy przeplywy dzialaja :))

Ewwe &&&&&&& żeby wszystko poszło pomyślnie i nie martw się za bardzo, tylko szykuj wyposażenie dla Boryska :)

kurcze właśnie sprawdziłam wyniki z lab, i HBS wyszedł mi dodatni :((( kuźwa w kwietniu był ujemny..... orientujecie się czym to może grozić? skąd mi się to przyplątało??!! ja *******ę jak nie urok to sraczka.

Niech mi już wyciągają tego małego, bo normalnie aż się boję że ja mu coś "sprzedam" , zastanawiam się co jeszcze będzie mi w ciągu tej ciąży dolegać?bo chyba miałam już wszystko:/

kurcze właśnie sprawdziłam wyniki z lab, i HBS wyszedł mi dodatni :((( kuźwa w kwietniu był ujemny..... orientujecie się czym to może grozić? skąd mi się to przyplątało??!! ja *******ę jak nie urok to sraczka.
:/

A moze warto powtorzyc to badanie, bo to dziwne... Ja mialam w zeszlym tygodniu, jak badalam mocz,q bardzo duzo bialych krwinek, wydalo mi sie to dziwne, powtorzylam badanie I wszystko wyszlo w normach.

reklama
dodatni hbs to nosicielstwo wirusa żółtaczki zakaźnej. Jesteś pewna tych wyników? bo od kwietnie dużo nie minęło...
personel musi na siebie uważać, bo dla nich jesteś "groźna", dla maluszka nie koniecznie, Piersią można nawet karmić, ale poszukaj więcej w necie, bo ja omnibus nie jestem.

Do góry