reklama
Salomii
Fanka BB :)
to byla polozna, i z kontaktu z dzidzia mialysmy tylko podsuch serduszkowy, w piatek mam polowkowe usg hee stresa wogole mam jak zwykle, zeby mialo wszystkie raczki, nozki i takie tam no, zeby bylo zdrowe wiadomo, i wtedy zapytam o te klocia i sprawdzimy szyjke.
madziara158
Grudzień 2010
Salomii sama wybierałaś położną? Skladałaś jakąś deklarację, czy jak??
Salomii
Madziara ja mieszkam w Norwegii) tu sa spotkania z polozna w celach informacyjnych ale ona nie bedzie uczestniczyc przy porodzie.
MyAngel na 13 )))) a TY??
MyAngel na 13 )))) a TY??
madziara158
Grudzień 2010
Madziara ja mieszkam w Norwegii) tu sa spotkania z polozna w celach informacyjnych ale ona nie bedzie uczestniczyc przy porodzie.
Sorki, nie spojrzałam na lokalizację.
A może, któraś z pozostałych mamusiek wie gdzie i jak wybrać położną?
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
E tam nawet nie mów że za szybko przytylas bo się załamię
Najwazniejsze że z maleństwem wszystko dobrze! teraz razem z toba sie doczekac nie moge usg - bedzie siusiak czy go nie bedzie??
Najwazniejsze że z maleństwem wszystko dobrze! teraz razem z toba sie doczekac nie moge usg - bedzie siusiak czy go nie bedzie??
reklama
krolcia
No więc lekarz Anioł:-)! Delikatny niesłychanie! Pełen wywiad jak trzeba! Zbadał moją szyjkę-pprzez usg, jest idealna!) No i bąbelka! To już całkiem duży chłopiec(niezmiennie:-)). Ma prawie 13 cm długości crl, waży około 200gram! Jest zdrów jak ryba! Szczególną uwagę zwrócił na serduszko i mózg, ze względu na to wysokie nt. Dla mnie wizyta rewelacja! Z ciśnieniem były jaja tylko. Byłam tak zdenerwowana, że mi skoczyło do 140! Doszłyśmy z panią mierzącą, że zmierzymy ciśnienie po wizycie! No i na spokojnie, po, już miałam 110/70. Na te krwinki w moczu, na które dostałam od poprzedniego gina 4 leki, mam sobie brać tylko coś z żurawiną, ponieważ nie mam żadnych dolegliwości.
Ja zielona w tym temacie zupełnie więc proszę o pomoc Was, co najlepiej sobie kupić. Żurawit jakiś czy coś?
No i zdjęcia dodaję!
Ja zielona w tym temacie zupełnie więc proszę o pomoc Was, co najlepiej sobie kupić. Żurawit jakiś czy coś?
No i zdjęcia dodaję!