reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Salomii bardzo sie cieszę ,ze wizyta poszła pomyślnie.Oby tak do grudnia. A dalej tylko szczęście z maleństwem.

reklama
to byla polozna, i z kontaktu z dzidzia mialysmy tylko podsuch serduszkowy, w piatek mam polowkowe usg hee stresa wogole mam jak zwykle, zeby mialo wszystkie raczki, nozki i takie tam no, zeby bylo zdrowe wiadomo, i wtedy zapytam o te klocia i sprawdzimy szyjke.

E tam nawet nie mów że za szybko przytylas bo się załamię :-D
Najwazniejsze że z maleństwem wszystko dobrze! teraz razem z toba sie doczekac nie moge usg - bedzie siusiak czy go nie bedzie?? :-D

reklama
No więc lekarz Anioł:-)! Delikatny niesłychanie:-D! Pełen wywiad jak trzeba! Zbadał moją szyjkę:)-pprzez usg, jest idealna!) No i bąbelka:blink:! To już całkiem duży chłopiec(niezmiennie:-)). Ma prawie 13 cm długości crl, waży około 200gram! Jest zdrów jak ryba:-D! Szczególną uwagę zwrócił na serduszko i mózg, ze względu na to wysokie nt. Dla mnie wizyta rewelacja! Z ciśnieniem były jaja tylko. Byłam tak zdenerwowana, że mi skoczyło do 140:szok:! Doszłyśmy z panią mierzącą, że zmierzymy ciśnienie po wizycie! No i na spokojnie, po, już miałam 110/70:tak:. Na te krwinki w moczu, na które dostałam od poprzedniego gina 4 leki:dry:, mam sobie brać tylko coś z żurawiną, ponieważ nie mam żadnych dolegliwości.

Ja zielona w tym temacie zupełnie więc proszę o pomoc Was, co najlepiej sobie kupić:confused:. Żurawit jakiś czy coś?:confused:

No i zdjęcia dodaję!

Do góry