reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Salomii bardzo sie cieszę ,ze wizyta poszła pomyślnie.Oby tak do grudnia. A dalej tylko szczęście z maleństwem.

reklama
to byla polozna, i z kontaktu z dzidzia mialysmy tylko podsuch serduszkowy, w piatek mam polowkowe usg hee stresa wogole mam jak zwykle, zeby mialo wszystkie raczki, nozki i takie tam no, zeby bylo zdrowe wiadomo, i wtedy zapytam o te klocia i sprawdzimy szyjke.

E tam nawet nie mów że za szybko przytylas bo się załamię :-D
Najwazniejsze że z maleństwem wszystko dobrze! teraz razem z toba sie doczekac nie moge usg - bedzie siusiak czy go nie bedzie?? :-D

reklama
No więc lekarz Anioł:-)! Delikatny niesłychanie:-D! Pełen wywiad jak trzeba! Zbadał moją szyjkę:)-pprzez usg, jest idealna!) No i bąbelka:blink:! To już całkiem duży chłopiec(niezmiennie:-)). Ma prawie 13 cm długości crl, waży około 200gram! Jest zdrów jak ryba:-D! Szczególną uwagę zwrócił na serduszko i mózg, ze względu na to wysokie nt. Dla mnie wizyta rewelacja! Z ciśnieniem były jaja tylko. Byłam tak zdenerwowana, że mi skoczyło do 140:szok:! Doszłyśmy z panią mierzącą, że zmierzymy ciśnienie po wizycie! No i na spokojnie, po, już miałam 110/70:tak:. Na te krwinki w moczu, na które dostałam od poprzedniego gina 4 leki:dry:, mam sobie brać tylko coś z żurawiną, ponieważ nie mam żadnych dolegliwości.

Ja zielona w tym temacie zupełnie więc proszę o pomoc Was, co najlepiej sobie kupić:confused:. Żurawit jakiś czy coś?:confused:

No i zdjęcia dodaję!

Do góry