gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
krolcia - super, GRATULACJE! sliczny syneczek :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krolcia bardzo się cieszę, że ok wszystko
synuś faktycznie już spory!
ja mam wizytę dopiero za 13 dni. Ostatnią miałam 16 czerwca, więc już bardzo dawno temu. Powiedz, czy Tobie też następna wizytę ustalił dopiero za 5 tygodni? On zawsze daje takie odległe terminy, a dla mnie to jest udręka. Dotychczas pomiędzy wizytami chodziłam do W. ale teraz postanowiłam odpuścić i już jestem strasznie nerwowa czy wszystko ok.
A szyje badał Tobie przez usg dowcipne?
A jaki smak ma żurawina? Jest kwaśna, słodka....ale fajne fotki... kurcze ja już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty. A Żurawit jak najbardziej jest ok - od zawsze mam problemy z nerkami - albo wcinaj żurawiny po prostu - można kupić i suszone i mrożone - za pycha to one nie są ale co kto lubi. Z mrożonych można całkiem niezły kisiel ugotować a suszone się je tak po prostu