reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi ;)
To dobrze że w sam raz he he ;D
Moja córa mnie już w takim razie przerosła, bo ja jak się urodziłam to miałam 3300kg a ona już ma tyle ;D

reklama
Kami u mnie 37 w 0 d mały ważył 3,15 kg
BDP 91 mm 36w5d
FL 74 mm 38w0d
FAC 332 mm 37w1d
AFI 13 cm

Ostatnia edycja:
My po wizycie, zostawiają nas w szpitalu.
Cholestaza wzrosła mimo podawania leków, rozwarcie na "prawie 2 palce" lekarka określiła to jako 2,5-3cm szyjka całkowicie skrócona, miękka.
Jeśli wyniki nie będą spadać, będziemy leżeć do porodu, jeśli się unormują może wyjdziemy w międzyczasie.
Leoś waży 2800, łożysko II/III stopień, AFI w porządku, położenie główkowe podłużne, główka w kanale.
Skurcze na KTG pisały się na poziomie 20%, serduszko pięknie pracowało, ruchy ok.
Przyjechałam tylko po torbę.
Buziaki i trzymajcie się jak najdłużej w dwupaczkach!

reklama
Amerie trzymajcie sie jak najdłużej w dwupaku :-)
btw będziesz leżec na kopernika?

Kami u mnie w 36w6d było tak:
BDP 9,54 cm 38w6d
FL 7,46 cm 37w4d
waga: 3577g
więc naprawdę twoje dziecko nie jest duże a ja też mam dziewczynkę :-)

Ostatnia edycja:
Do góry