reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

reklama
Zalgol - u mnie już kilka tyg temu stwierdzili wody na granicy normy, ale w moim przypadku picie dużych ilości poza częstszym lataniem do kibelka nie działa :-)
w każdym razie lekarka powiedziała mi, że są kobiety, które po prostu tak mają i już :-)

Kasia_B to mam nadzieję, że i u mnie tak jest, że po prostu taka moja uroda. Zobaczymy 21.10 na pomiarowym usg, jak te hektolitry płynów podziałają. Ale wczoraj się śmiałam, że jeśli u mnie akcja miała by się zacząć od odejścia wód płodowych to boję się , że ze względu na ich ilość bym ich nie zauważyła :-D. Oczywiście mam nadzieję, że to nie możliwe.

Zalgol - ja mam dokładnie tak samo :-) odkąd mi powiedzieli, że tych wód jest mało - coś ok 150-200 ml a średnio ma się koło litra to myślę, że tego da się nie zauważyć :-)

No z tymi wodami to różnie bywa... Moja mama miała zawsze mało i niestety nie zauważyła że odeszły, była w toalecie i podczas siku odeszły i urodziła w ogóle po prawie dwóch dniach :/

No to widzę, ze ja źle piję :eek:. Bo właśnie piję prawie szklanke za szklanką żeby zdążyc wypic w ciągu dnia jakies 4 litry. No i efekt jest taki, ze własnie biegam co 15 minutek siusiu:sorry:

reklama
Do góry