reklama
Aniu ale Ty jesteś dopiero w 26 tygodniu, to jeszcze masz czas =)
Troszkę mnie uspokoiło to co piszecie, ja mam wizytę 9 września dopiero :/
Teraz co 3 tygodnie, tak jak na początku było.
Znalazłam na internecie artykuł w którym są opisane ćwiczenia które niby mają pomóc dzieciątku się obudzić-ale to trzeba zapytać lekarza czy można tak owe wykonywać
Ułożenie dziecka w czasie porodu - Ciąża - arykuł
Piszę też tam żeby starać się siedzieć z wyprostowanym kręgosłupem i z lekko rozchylonymi ugiętymi w kolanach nogami, nie wiem czemu to ma służyć ale postaram się tak siedzieć-no bo te ćwiczenia mnie nie przekonują, a na pewno bez zgody lekarza nie będę ćwiczyć.
Troszkę mnie uspokoiło to co piszecie, ja mam wizytę 9 września dopiero :/
Teraz co 3 tygodnie, tak jak na początku było.
Znalazłam na internecie artykuł w którym są opisane ćwiczenia które niby mają pomóc dzieciątku się obudzić-ale to trzeba zapytać lekarza czy można tak owe wykonywać
Ułożenie dziecka w czasie porodu - Ciąża - arykuł
Piszę też tam żeby starać się siedzieć z wyprostowanym kręgosłupem i z lekko rozchylonymi ugiętymi w kolanach nogami, nie wiem czemu to ma służyć ale postaram się tak siedzieć-no bo te ćwiczenia mnie nie przekonują, a na pewno bez zgody lekarza nie będę ćwiczyć.
Trusia77
Fanka BB :)
Roziaaa - witam w gronie leżących, nie martw się, są plusy - częściej na BB Leż i będzie ok
Aduska - tak tak, dziś miałam wizytę.
Cukier super - 88 (granica 110 chyba), mogę więc wcinać słodycze w proporcjach jak dotąd czyli z umiarem Bardzo się cieszę. Mocz ok. Tylko przez tę luteinę mam grzybki i dostałąm antybiotyk Pfamcin czy jakoś tak.
Mała waży 1100g, podobno na ten tydzień ciąży troszkę przesadziła ale co tam. Ważne że zdrowa i ze mną ok. Leżenie mi służy, choć już nie muszę plackiem - mam się wsłuchać w organizm i nie przesilać, nie dźwigać. Szyjka bez zmian 35mm i rozwarcie nadal 0,5cm. Normalnie mimo tego okropnego deszczu mam wspaniały dzień.
KAMI - ja też mam Małą pupką w dół i tak od wielu tygodni, trudno się mówi, ale nie ma co się martwić, jak mówią dziewczyny, nawet kilka dni przed porodem może to się zmienić. NIe ma co na razie panikować, najważniejsze, aby urodziła się zdrowa!!!!!!
Aduska - tak tak, dziś miałam wizytę.
Cukier super - 88 (granica 110 chyba), mogę więc wcinać słodycze w proporcjach jak dotąd czyli z umiarem Bardzo się cieszę. Mocz ok. Tylko przez tę luteinę mam grzybki i dostałąm antybiotyk Pfamcin czy jakoś tak.
Mała waży 1100g, podobno na ten tydzień ciąży troszkę przesadziła ale co tam. Ważne że zdrowa i ze mną ok. Leżenie mi służy, choć już nie muszę plackiem - mam się wsłuchać w organizm i nie przesilać, nie dźwigać. Szyjka bez zmian 35mm i rozwarcie nadal 0,5cm. Normalnie mimo tego okropnego deszczu mam wspaniały dzień.
KAMI - ja też mam Małą pupką w dół i tak od wielu tygodni, trudno się mówi, ale nie ma co się martwić, jak mówią dziewczyny, nawet kilka dni przed porodem może to się zmienić. NIe ma co na razie panikować, najważniejsze, aby urodziła się zdrowa!!!!!!
Mysza84
Mysza84 a Ty wizyty masz co tydzień?
Chodzę teraz do dwóch lekarzy w sumie... i akurat tak się poskładało że ostatnie wizyty miałam co tydzień...w sumie w sierpniu odbędą się aż 4 :-) ale uwielbiam to moje dziecko oglądać więc mogłabym nawet codziennie! Szkoda tylko ze tyle to kosztuje...
Swoją drogą ciekawe ile mój Grubasek znowu przytył przez te ostatnie dni.
E
Eirema
Gość
no właśnie, ja muszę czekać na wizytę jeszcze ponad 2 tygodnie, w sumie 4 i chyba się przejdę do innego skontrolować co z tym Leośka brzuszkiem w końcu.
Fajnie masz że tak często, choć rzeczywiście minus to kasa.
Fajnie masz że tak często, choć rzeczywiście minus to kasa.
Trusia77
Hihi Amerie to cię pobiję - ja byłam badana 6x w sierpniu. Mam nadzieję że teraz będzie to rzadziej
Trusia77
Kami no na każdej
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Ja jestem po wizycie u gina i nareszcie mała mojemu lekarzowi się pokazała i potwierdził nam płec ze to dziewczynka tak jak lekarz na prenatalnych więc jestem spokojna, bo dwóch lekarzy pomylić sie nie mogło. Mała obrócona była główką w dół ale mój lekarz powiedział, że ona jeszcze kilka razy się może obrócić więc dziewczyny nie macie się co martwić. Głowa do góry.
reklama
edytka84
tu są jeszcze ćwiczenia na przewrócenie maluszka ebrzuszek.pl - Po