Ja też już po wizycie. Nasz maluch waży 1400 g i ginka powiedziała, ze zalicza się do tych zgrabniejszych :-). Czyli nie jest grubaskiem ani maluszkiem. Obrócony jest główką w dół i cała reszta pomiarów odpowiada wiekowi ciąży :-). Wszystko jest super, malutki pokazał się z każdej strony i widzielismy piękną buziulkę z takim boskim policzkiem, noskiem i ustkami, którymi pił sobie płyn owodniowy a potem zaczął ssać palec :-):-):-)
reklama
E
Eirema
Gość
zalgol Gratuluję i zazdroszczę jednocześnie
Super że wszystko ok, ja dopiero 15.09 będę wiedziała coś więcej, a to dla mnie kupa czasu i nie wiem czy nie pojedziemy gdzieś sprawdzić jeszcze raz ten Leośka brzuszek....
Super że wszystko ok, ja dopiero 15.09 będę wiedziała coś więcej, a to dla mnie kupa czasu i nie wiem czy nie pojedziemy gdzieś sprawdzić jeszcze raz ten Leośka brzuszek....
rainmanka
Fanka BB :)
Echooo, Zalgol gratuluję udanych wizyt
Zalgol to w fajnej sytuacji nakryliście maluszka
Ja we wtorek idę do lekarza, mam nadzieję że zrobi mi usg. Na tym zwykłym to ja już coraz mniej tam widzę. Jak dzieci były mniejsze to bardziej to było do ogarnięcia...
Zalgol to w fajnej sytuacji nakryliście maluszka
Ja we wtorek idę do lekarza, mam nadzieję że zrobi mi usg. Na tym zwykłym to ja już coraz mniej tam widzę. Jak dzieci były mniejsze to bardziej to było do ogarnięcia...
Super, że u Was wszystko OK - ja na ten tydzień chcę się umówić na trzecie "duże" USG - w tym także na nagrywanie filmiku i parę(dziesiąt) fotek ;-)
Póki co dziś piję Muneral bo w moczu znowu wyskoczyły bardzo liczne bakterie :-( W trzecim miesiącu też tak miałam i po tym specyfiku przeszło.
Póki co dziś piję Muneral bo w moczu znowu wyskoczyły bardzo liczne bakterie :-( W trzecim miesiącu też tak miałam i po tym specyfiku przeszło.
Trusia77
Zalgol i Echooo gratuluję wizyt!!!
asiulkaa
Kami a nie szukalas w Opolu lekarza, ktory robi usg 3D/4D? Podejrzewam, ze sporo znajdziesz tam takich lekarzy, ktorzy takowy sprzet posiadaja. Moze sprobuj na necie poszukac. Bo tluc sie tyle kilometrow, to chyba bez sensu...
echoo i zalgol gratuluje udanych wizyt Sporawe juz te wasze dzieciaczki, ciekawe ile beda mialy na finiszu Ja u gina nie bylam juz prawie 8 tyg, w sumie przez swoje zaniedbanie, najpierw bylismy na urlopie, a jak wrocilismy i chcialam sie na wizyte umowic to jakos z ginem sie nie doagadalam i akurat on wtedy byl na urlopie Od dzis podobno juz jest, ale caly dzien probowalam sie do niego dodzwonic bezskutecznie:-(
echoo i zalgol gratuluje udanych wizyt Sporawe juz te wasze dzieciaczki, ciekawe ile beda mialy na finiszu Ja u gina nie bylam juz prawie 8 tyg, w sumie przez swoje zaniedbanie, najpierw bylismy na urlopie, a jak wrocilismy i chcialam sie na wizyte umowic to jakos z ginem sie nie doagadalam i akurat on wtedy byl na urlopie Od dzis podobno juz jest, ale caly dzien probowalam sie do niego dodzwonic bezskutecznie:-(
Hej dziewczyny ja tez po wizycie i niestety musze lezec bo szyjka mi sie skróciła byla 3 tygodnie 35 a teraz 28 ehh. Musze brac urosept bo mam liczne bakterie w moczu. A co do glukozy to musze zrobic jeszcze raz bo moj gin przepisal mi na skierowaniu 75 ml a babka w laboratorium powiedziala ze to za duzo i dała mi 50 ml i teraz znow musze zrobic to 75 ml. W poniedzialek jak pojade do laboratorium to tej babce cos powiem bo robie te badania prywatnie ehh
E
Eirema
Gość
roziaa współczuje leżenia, witaj w gronie leżących mam
A tej kobiecie w laboratorium bym normalnie kilka włosów wyrwała ..
A tej kobiecie w laboratorium bym normalnie kilka włosów wyrwała ..
reklama
Izeczka_73
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, nie wiem, czy pojawił się tu już taki temat na wątku, ale ja od dwóch tygodni odczuwam coś takiego jak drżenia macicy, tak jakby dziecko delikatnie drżało. Inne ruchy dziecka, zmiany pozycji ciała, kopnięcia itd. odczuwam normalnie, ale dodatkowo te drżenia. Na pewno nie jest to czkawka. Nie miałam tak przy pierwszym dziecku, stąd moje obawy. Do lekarza idę dopiero za tydzień. Odczuwacie coś podobnego albo słyszałyście coś o takich delikatnych drżeniach??