reklama
lenna1982
Fanka BB :)
Dziękuję w imieniu maluchów
A z noskiem nie mam problemów tylko Trusi malutka ma taki mini nosek a moja córeczka ma szeroki i zadarty. A podobno ja się z identycznym urodziłam dlatego o tym pisałam Fajnie, że jest film z takiego usg wczoraj po raz kolejny obejrzałam i raźniej mi na nie czekać
A z noskiem nie mam problemów tylko Trusi malutka ma taki mini nosek a moja córeczka ma szeroki i zadarty. A podobno ja się z identycznym urodziłam dlatego o tym pisałam Fajnie, że jest film z takiego usg wczoraj po raz kolejny obejrzałam i raźniej mi na nie czekać
eve19
Mama Wiki i Simona
Witam was cieplutko...widziałam fotki ślicznych dzidzi cudaczne są zazdroszcze lena bliźniąt ja dziś byłam u położnej było pobranie krwi i co naj lepsze wkońcu mam zdrową nerke i żadnych problemów z moczem wyniki idealne!Waga w góre poszła aż o 8kg więc happy konpletnie jestem do tego brzuszek w normie taki akuraśny do mojej wagi 28cm od pępka tak mnie mierzyła,dzidzia dobiła ponad norme wzrostem
Trusia77
Fanka BB :)
Cieszę się z dobrych nowin EVE
E
Eirema
Gość
Witam,
Ja po wizycie. Ciężko było.
Anemia, pani przepisała żelazo, mam kontrolować jednak cukier, i niestety podejrzenie hipotrofii. Brzuszek Leonka jest mniejszy od innych narządów o 2 tygodnie....
Zalecany odpoczynek, i częstsze jedzenie posiłków.
Leoś waży 977 g.
Modlę się żeby to był błąd pomiarowy, albo po prostu żeby okazało się za 4 tygodnie że wszystko się wyrównało.
Ja po wizycie. Ciężko było.
Anemia, pani przepisała żelazo, mam kontrolować jednak cukier, i niestety podejrzenie hipotrofii. Brzuszek Leonka jest mniejszy od innych narządów o 2 tygodnie....
Zalecany odpoczynek, i częstsze jedzenie posiłków.
Leoś waży 977 g.
Modlę się żeby to był błąd pomiarowy, albo po prostu żeby okazało się za 4 tygodnie że wszystko się wyrównało.
reklama