reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

reklama
Dziękuję w imieniu maluchów :)
A z noskiem nie mam problemów tylko Trusi malutka ma taki mini nosek a moja córeczka ma szeroki i zadarty. A podobno ja się z identycznym urodziłam dlatego o tym pisałam :) Fajnie, że jest film z takiego usg wczoraj po raz kolejny obejrzałam i raźniej mi na nie czekać :)

Witam was cieplutko...widziałam fotki ślicznych dzidzi cudaczne są zazdroszcze lena bliźniąt ;) ja dziś byłam u położnej było pobranie krwi i co naj lepsze wkońcu mam zdrową nerke i żadnych problemów z moczem wyniki idealne!Waga w góre poszła aż o 8kg więc happy konpletnie jestem do tego brzuszek w normie taki akuraśny do mojej wagi 28cm od pępka tak mnie mierzyła,dzidzia dobiła ponad norme wzrostem ;)

eve mialysmy identyczna wizyte :) pobieranie krwi na zelazo i mierzenie brzuszka na lezaco :) tylko moj mial chyba mniej cm - musze sprawdzic w karcie z ciekawosci.

Witam,
Ja po wizycie. Ciężko było.
Anemia, pani przepisała żelazo, mam kontrolować jednak cukier, i niestety podejrzenie hipotrofii. Brzuszek Leonka jest mniejszy od innych narządów o 2 tygodnie.... :(
Zalecany odpoczynek, i częstsze jedzenie posiłków.
Leoś waży 977 g.
Modlę się żeby to był błąd pomiarowy, albo po prostu żeby okazało się za 4 tygodnie że wszystko się wyrównało.

Amerie, trzymam kciuki za wasze zdrowie i tak jak piszesz, zeby sie wszystko wyrownalo ladnie. Tak jak lekarz radzi duuuzo odpoczywaj teraz.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry