reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

Trusia jak zjesz słodkie to mała się bedzie ruszac :) Wiec z jednej strony to fajnie ale z drugiej moze tak szalec ze lekarzowi nie uda sie wychwycic momentu fajnego do zdjecia.

reklama
Violett, bardzo się cieszę, że u Ciebie książkowo!

Z tym słodkim to różnie bywa. Na młodego nie działa, za to po arbuzie albo melonie fika bardzo.

Witam dziewczyny :) ja miałam wczoraj lekarski dzień. Najpierw zaliczyłam wizytę u dentysty i na razie mam spokój a potem wizyta u ginekologa. Wszystko w porządku, ciśnienie książkowe, szyjka macicy długa i zamknięta, wyniki krwi też się trochę poprawiły bo ostatnio miałam niski poziom hemoglobiny. Krzyś dobrze rośnie i ma 700 g :-)
Poza tym coraz bardziej rozpycha się w brzuchu i coraz częściej czuję jak się rusza mój maluszek kochany.
Dostałam też skierowanie na badanie z glukozą, mocz i morfologię krwi do zrobienia za 2 tygodnie.
Życzę miłego dnia i trzymam kciuki za pozostałe wizyty :)

Witam się z południa! Ale sobie pospałam...
No i byliśmy na badaniu
KSIĘŻNICZKA na 100% chociaż tak się wiercila że ciężko było uchwycić i wyraźnie zobaczyć. No ale uwierzyłam. Waży 839g i pozostałe parametry też wzorowo. Wszystko u niej ok, dobrze jej tam, uśmiechała się, ziewała i zwiewała przed , tvn. Najwazniejsze że mąż wszedł ze mną i pierwszy raz widział naszą Niunię, był pod wrażeniem. Tak się wzruszyłam. Jest śliczna, malutki nosek (mój chyba), oczka, policzki i wogóle cudo! Oto ona, na pierwszym nad strzałką jest podobno broszka
DSC09050.JPG DSC09051.JPG
DSC09048.JPG

Ja wprawdzie widzialam tylko polozna ale tez wszystko dobrze, badania z glukoza nie bede miec bo w Anglii robia tylko tym co mieli w rodzinie cukrzykow (albo z innego powodu sa zagrozeni), posluchalam serduszka.. i ide znowu za 3 tyg. :)

Trusia77 super widac nosek :)

reklama
Do góry