reklama
zosiasamosia
Fanka BB :)
Szkoła super, gratuluje dziewuszki
Makao mi się bardzo ten Twój Jozinek podoba, pasuje też do Janka. Mi się jakoś wydawało, że jednak chłopaków majowych więcej, ale zobaczymy jak wszystkie bobasy odkryją co tam mają
Makao mi się bardzo ten Twój Jozinek podoba, pasuje też do Janka. Mi się jakoś wydawało, że jednak chłopaków majowych więcej, ale zobaczymy jak wszystkie bobasy odkryją co tam mają
Kurczaczek_k
Szkoła - Gratuluję córeczki ;-)
Makao - Gratuluję synka ;-)
Makao - Gratuluję synka ;-)
brownagula
makao gratuluję synka
An_Ka u mnie również tabula rasa i mam nadzieję że na kolejnej wizycie wreszcie się dowiem kto tam siedzi
An_Ka u mnie również tabula rasa i mam nadzieję że na kolejnej wizycie wreszcie się dowiem kto tam siedzi
Szuszunia
Szuszunia - piszesz, że po szyciu leżenie plackiem? Mi założyli i na drugi dzień do domu
no u nas normalnie przy szwie lezy się dobę zerową (dzień szycia) dobę pierwszą i drugą - czyli trzy. dwie piewsze z basenem, ostatnia ostrożnie do toalety i spowrotem.
ja nie miałam teraz problemów z szyjką wiec szew profilaktyczny i w dobie zerowej pozowolono mi do toalety wstawac bo toaleta w moim pokoju. az polozne się zdziwily bo o czyms takim nie słyszały - "procedury są inne ale nie podważamy decyzji lekarzy".
ale nawet w moim przypadku dwa dni kroplówki zatrzymującej skurcze to obowiązek. szyjka była drażniona tym szyciem i żeby nie było skurczy...
powiedz straciatella jak w takim razie to u ciebie wygladalo? a leki jakies musisz brac?
co do twardnien to pytałam się na obchodzie - mogą być - sama takie mam i miałam..
Ewelinnnn
Zaciekawiona BB
witam Majóweczki
dziś wyszłam ze szpitala...nigdy więcej nie chce tam wrócić ...oprócz oczywiście porodu...ustabilizowali mi w miare ciśnienie ale stwierdzili że nie jest to spowodowane ciąża....więc zaczynam wędrówki po lekarzach:/....pozdrowienia dla wszystkich mamus...
dziś wyszłam ze szpitala...nigdy więcej nie chce tam wrócić ...oprócz oczywiście porodu...ustabilizowali mi w miare ciśnienie ale stwierdzili że nie jest to spowodowane ciąża....więc zaczynam wędrówki po lekarzach:/....pozdrowienia dla wszystkich mamus...
mi_lva
super że już jesteś z nami
brownagula stazi
ja tak miałam w pierszej ciąży mdlałam na potęgę zwłaszcza a kościele autobusie gdzie musiałam stać a było dużo ludzi było to bardzo dokuczliwe bo przy tym cała się pociłam i uderzało do głowy ale lekarz powiedział że to nic groźnego teraz czasem też zdarza mi się zasłabnąć
brownagula stazi
ja tak miałam w pierszej ciąży mdlałam na potęgę zwłaszcza a kościele autobusie gdzie musiałam stać a było dużo ludzi było to bardzo dokuczliwe bo przy tym cała się pociłam i uderzało do głowy ale lekarz powiedział że to nic groźnego teraz czasem też zdarza mi się zasłabnąć
Natuszka21
Makao - gratulacje siurka. :-)
Ewelinn - witaj z powrotem.
Ewelinn - witaj z powrotem.
reklama
iwonaimaja
ggratuluje udanych wizyt no i znajomosci plci ja niestety musze czekac do stycznia bo wizyte mam 20 grudnia ale bez usg
Podziel się: