reklama
Hej Dziewczyny, ja dzis mialam wizyte - z dzidzia Okej - szyjka wporzadku ale musze isc do szpitala na kilka dni bo akurat kurde u lekarza malo co nie zemdlalam - nagle mi sie slabo zrobilo ;/ serce zapierniczalo jak dzikie- szybkie tetno pojawia mi sie co jakis czas.., wiec dostalam skierowanie i musze sie zglosic w najblizszym czasie by mi porobili badania - ech a juz myslalam ,ze szpital to ja bede zwiedzac tylko na porod a tu znok;/
Gratuluję wszystkim udanych wizyt
Piękne zdjęcia z USG..
Ja niestety nie mam żadnych aktualnych, ale 18.12 połówkowe więc i pochwale sie filmikiem :-)
Szuszunia - piszesz, że po szyciu leżenie plackiem? Mi założyli i na drugi dzień do domu
O to wcześnie masz polowkowe mnie umówila na 3.01 dopiero. A co do lezenia, jestem żywym dowodem na to, ze da się tyle leżeć !
I u nas już 20 tydzień, brzmi już całkiem dumnie
szkola13
Fanka BB :)
I ja jestem po wizycie szyjka ładna i długa ma całe 4,5 cm więc fajnie. Na wadze jest od początku 2,5 kg No i będziemy mieć Hanie Tak się ułożyła że ja nawet widziałam od razu bo nóżki miała pięknie rozłożone Niestety zdjęć nie mam ale zapisana jestem na połówkowe na 23.12 i będzie razem z 3d to będziemy mieć prezent na święta
stazi24 na pewno będzie wszystko w porządku Trzymam Kciuki
Makao trzymam kciuki za wizytę
pat&mom gratuluje 20 tygodnia
stazi24 na pewno będzie wszystko w porządku Trzymam Kciuki
Makao trzymam kciuki za wizytę
pat&mom gratuluje 20 tygodnia
Natuszka21
szkoła - gratuluję ;-) i chyba zazdroszczę córeczki.
Makao - czekam na wiesci czy chlopczyk czy dziewczynka ? wiecej chlopcow czy dziewczynek jest na maj?!
brownagula
makao to mam nadzieję że już będzie wiadomo jaka płeć ja czekam do 19 września...
stazi weź mnie nie strasz... ja też czasem mam takie nagle zasłabnięcia... najczęściej jak jestem w jakimś sklepie, to nagle duszno mi się robi i muszę wyjść...
I życzę szybkiego powrotu do domku, i żeby znaleźli przyczynę co się dzieje...
pat&mom no to już połowa ciąży dokładnie to brzmi dumnie i fantastycznie :*!
szkoła gratulacje poznania płci !
mamusia blaneczki mi się wydaje że na majóweczkach więcej potwierdzonych córeczek, jeśli się nie mylę
i kilka wstydliwych niewiadomych które się nie chcą pokazać...
stazi weź mnie nie strasz... ja też czasem mam takie nagle zasłabnięcia... najczęściej jak jestem w jakimś sklepie, to nagle duszno mi się robi i muszę wyjść...
I życzę szybkiego powrotu do domku, i żeby znaleźli przyczynę co się dzieje...
pat&mom no to już połowa ciąży dokładnie to brzmi dumnie i fantastycznie :*!
szkoła gratulacje poznania płci !
mamusia blaneczki mi się wydaje że na majóweczkach więcej potwierdzonych córeczek, jeśli się nie mylę
i kilka wstydliwych niewiadomych które się nie chcą pokazać...
Nie ma wątpliwości-siurek jest jutro wrzucę fotkę bo padam. Mimo napiętego brzucha szyjka mega długa 53mm i nic a nic się nie skraca. Mam oczywiście nadal polegiwać ale nic złego się nie dzieje. Synek-Józinek ma 13cm i wiercipięta z niego straszna. Lekarz namówił mnie żebym połówkowe zrobiła jednak po świętach. Zwłaszcza, że ma być 3d. Będą ładniejsze fotki i u większego dzidziusia łatwiej wszystko pomierzyć. Lżej mi, że wreszcie wiem na pewno. No i codziennie czuję ruchy synka, więc jakoś mniej panikuję. Nooo, troszeczkę
reklama
Makao - Gratulacje Synka ;-)
Podziel się: