reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

szkoła gratki dziewuszki :) ale fajnie :))))))))))))
Mamusia Blaneczki najwięcej dziewczynek :)))
Makao a jednak siosior :)))) aby zdrowe i zazdroszczę ruchów, ja jeszcze czekam :-( dziwne uczucie jak się nic nie czuje a brzuch rośnie :/ 3 facetów i Ty jedna królowa :))))) fajny będzie dzień kobiet :p

Gratuluje udanych wizyt no i czekamy na resztę :)))))

reklama
Ja też już po wizycie ;-)
Będzie syn, lekarz był pewien na 100%, dostaliśmy zdjęcie sisiora.
Mam też niestety zrosty po cc ( oczym wiedziałam, bo wyszło na usg kontrolnym po porodzie). Ale jeden zrost dzieli macicę prawię na pół i do tej błony zrostowej częściowo przyrośnięte łożysko. Lekarz powiedział, że trzeba to obserwować, jak będzie rosła macica. Zdjęcie0267.jpgZdjęcie0265.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0267.jpg
    Zdjęcie0267.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 133
  • Zdjęcie0265.jpg
    Zdjęcie0265.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 145
I ja jestem po wizycie szyjka ładna i długa ma całe 4,5 cm więc fajnie. Na wadze jest od początku 2,5 kg:) No i będziemy mieć Hanie:) Tak się ułożyła że ja nawet widziałam od razu bo nóżki miała pięknie rozłożone:) Niestety zdjęć nie mam ale zapisana jestem na połówkowe na 23.12 i będzie razem z 3d to będziemy mieć prezent na święta:)
stazi24 na pewno będzie wszystko w porządku:) Trzymam Kciuki:)
Makao trzymam kciuki za wizytę:)
pat&mom gratuluje 20 tygodnia:)
super :) gratuluję córki :) niech rośnie zdrowo :)

Nie ma wątpliwości-siurek jest:) jutro wrzucę fotkę bo padam. Mimo napiętego brzucha szyjka mega długa 53mm i nic a nic się nie skraca. Mam oczywiście nadal polegiwać ale nic złego się nie dzieje. Synek-Józinek ma 13cm i wiercipięta z niego straszna. Lekarz namówił mnie żebym połówkowe zrobiła jednak po świętach. Zwłaszcza, że ma być 3d. Będą ładniejsze fotki i u większego dzidziusia łatwiej wszystko pomierzyć. Lżej mi, że wreszcie wiem na pewno. No i codziennie czuję ruchy synka, więc jakoś mniej panikuję. Nooo, troszeczkę:p
no pięknie, kolejny facet w domu :D gratuluję :)

witam Majóweczki
dziś wyszłam ze szpitala...nigdy więcej nie chce tam wrócić ...oprócz oczywiście porodu...ustabilizowali mi w miare ciśnienie ale stwierdzili że nie jest to spowodowane ciąża....więc zaczynam wędrówki po lekarzach:/....pozdrowienia dla wszystkich mamus...
dawaj koniecznie znać jak się czujesz i czy coś już wiadomo :) dużo zdrówka!

Gratuluje udanych wizyt i poznania plci!:tak:

U mnie jszcze 9 dni do usg:rofl2:
Ty to w ogóle chyba czekasz na usg jak na zbawienie :D ja bym nie wytrzymała takich przerw chyba :p

ja po wizycie. wszystko ok. usg jakotakiego nie było-tylko żeby serducha posłuchać, bo detektorem doktor nie mógł go złapać..mały się w chowanego bawił chyba.
super że wszystko ok :) gratuluję :)

Ja też już po wizycie ;-)
Będzie syn, lekarz był pewien na 100%, dostaliśmy zdjęcie sisiora.
Mam też niestety zrosty po cc ( oczym wiedziałam, bo wyszło na usg kontrolnym po porodzie). Ale jeden zrost dzieli macicę prawię na pół i do tej błony zrostowej częściowo przyrośnięte łożysko. Lekarz powiedział, że trzeba to obserwować, jak będzie rosła macica.Zobacz załącznik 598473Zobacz załącznik 598474
gratuluję synka! siusiak jest, nie wątpliwości ;) gratuluję :)

martuska​, ja mam wizytę z usg 23.12 :)

reklama
Do góry