reklama
martuskubus
Zaciekawiona BB
Nana sliczne zdjecie usg,gratuluje raz jeszcze!!!
Zobacz załącznik 582322
A to nasze pierwsze zdjęcie z USG - bliźnięta... Więcej nie napiszę, bo jestem w szoku generalnie wszystko dobrze!
ale cudo Gratuluje a robilas Bete ? byla jakos mocno wysoka? Mialas blizniaki juz w rodzinie??a moze jestes po hormonach >?? - wybacz ,ze pytam i jesli juz na cos odpowiadalas wczesniej odpowiedz prosze jeszcze raz bo trudno sie polapac
Jeszcze raz gratuluje pieknie widac!! jakis chyba dobry sprzecior ma lekarz co? prywatnie?ile dalas za taka wizytye z USG?
nana7ma Podwójne Gratulacje!!
Pytanie do doświadczonych Mam na, której wizycie lekarz wykonuje USG? (na pierwszej tej potwierdzającej ciążę?)
bo słyszałam, że tu w Rosji to pierwsza wizyta to tylko rozmowa i badanie na krześle a USG dopiero w 2 miesiącu jakoś
a chciało by się od razu móc popatrzeć na Maluszka.
W poniedziałek od rana rozmowa z szefem a potem lecę do Kliniki zapisać się do lekarza
Pytanie do doświadczonych Mam na, której wizycie lekarz wykonuje USG? (na pierwszej tej potwierdzającej ciążę?)
bo słyszałam, że tu w Rosji to pierwsza wizyta to tylko rozmowa i badanie na krześle a USG dopiero w 2 miesiącu jakoś
a chciało by się od razu móc popatrzeć na Maluszka.
W poniedziałek od rana rozmowa z szefem a potem lecę do Kliniki zapisać się do lekarza
Żyrafka26, w każdym kraju mogą mieć inne zwyczaje. Ja chodziłam prywatnie (piszę o pierwszej ciązy, bo teraz dopiero we wtorek bedę miała wizytę) i za każdym razem mialam usg. Z tego, co dziewczyny piszą, to w Irlandii, w Wielkiej Brytanii pierwse usg gdzies w 12 tyg. więc dośc poźno.
reklama
Dziękuję Wam za gratulacje, dziewczyny! Już powoli wychodzę z szoku, masakra jakaś - nie spodziewałam się bliźniąt!
Betę robiłam w trzecim tygodniu ciąży i była dość niska, jakieś 380 - więc dopiero teraz musiała skoczyć, powtórkę bety dopiero zrobię. Mam młodsze o 6 lat siostry bliźniaczki - dwujajowe, poza tym nie ma bliźniąt w mojej ani mojego D. rodzinie, w ogóle się nie spodziewałam, bo myślałam, że moje siostry ot tak się trafiły... A jednak
Zaszłam w ciążę naturalnie,w 3 cyklu. To moja pierwsza ciąża, mam 22 lata
Jeśli chodzi o lekarza - sprzęt ma chyba dobry, bo faktycznie pięknie widać. Chodzę prywatnie do mojego gina, jest świetny. Zapłacłam za całą wizytę i USG (ze zdjęciami) 100zł.
Betę robiłam w trzecim tygodniu ciąży i była dość niska, jakieś 380 - więc dopiero teraz musiała skoczyć, powtórkę bety dopiero zrobię. Mam młodsze o 6 lat siostry bliźniaczki - dwujajowe, poza tym nie ma bliźniąt w mojej ani mojego D. rodzinie, w ogóle się nie spodziewałam, bo myślałam, że moje siostry ot tak się trafiły... A jednak
Zaszłam w ciążę naturalnie,w 3 cyklu. To moja pierwsza ciąża, mam 22 lata
Jeśli chodzi o lekarza - sprzęt ma chyba dobry, bo faktycznie pięknie widać. Chodzę prywatnie do mojego gina, jest świetny. Zapłacłam za całą wizytę i USG (ze zdjęciami) 100zł.
Podziel się: